Iskustvo

Интересантно је да мушкарац који је пожељан и добра прилика, у тридесетим, има једну или двије жене иза себе... допала би ми се доследност ал би ме можда уплашио слаб либидо.
Не би ми то био проблем. Не волим дриљасте мушкарце ни надмене. Неискусан може бити сан снова.

Leptiriću, to što neko ima samo jednu ili dve žene iza sebe nikako ne znači da ima slab libido.

Velika je zabluda da je neko ko je imao mali broj ljubavnica (ne preljubnica) los ljubavnik ili ima nizak libido ili.....

Ja kad kazem da volim da je muskarac imao x zena prije mene, ne kazem to zatos to mozda ocekujem da je neki super spretan i da me osjeti na prvu, nego samo zato sto volim ljude koji su svasta u zivotu prosli, iskusili, bili u raznim situacijama itd. A sve pod pretpostavkom da su iz svega toga nesto i naucili.

A sto se tice ljubavnickih vjestina, vise ce se truditi da zenu zadovolji onaj sa manje iskustva.

Leptiriću, to što neko ima samo jednu ili dve žene iza sebe nikako ne znači da ima slab libido.

Не мора значити ни да је принципијелан, ни пробирљив... ал то би ми пало на памет, ако изгледа као неко ко може да има жену на коју би се намерачио...

Не мора значити ни да је принципијелан, ни пробирљив... ал то би ми пало на памет, ако изгледа као неко ко може да има жену на коју би се намерачио...

Neko ko može da ima svaku ženu na koji se namerači, sigurno će imati mnogo žena. Ne zavaravaj se, Leptiriću :)

Back