RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.719
ee ja mislim da je Tension ovim zasluzio da ga pustis da te istrazi malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šalim se bre curo, tebi evo srce <3 jer jesi srce

Meni bi. Ne bih volila da znam da sam mu druga, ni treca, a ni cetvrta, a ni
Broj ne garantira iskustvo, ali ipak. Puna sam predrasuda![]()
ee ja mislim da je Tension ovim zasluzio da ga pustis da te istrazi malo

Ako mislimo samo na seks,onda ne bih rekla da veci broj partnera nuzno znaci i bolji kvalitet ili neko vece umece.Imas muskaraca koji su ocajni jebaci,a umislili su da su neprikosnoveni samo zato sto im niko nikada nije rekao da nemaju pojma.Jednom sam cak bila i prva,a da nisam cak ni znala u pocetku.Verujem da je on sada ekstra lover boy(ne mogu da proverim na zalost),ali sam sigurna da je devojka posle mene vec mislila da ih je on imao bar u dvocifrenom broju.Manii se predrasuda i usudi se ponekad da uradis nesto drugacije![]()
Cek da vidim jel mu smetaju iskusnije![]()

ma ako on zanoveta, uvek ce se naci neko ko je raspolozen za malu avanturu![]()
Da jos jednom pokazem kako sam nezreo i sklon generalizaciji.
Smetalo bi mi da je prosla sito i reseto, posto se broj mojih partkerki moze izbrojati na prste jedne ruke, i to da se ni trecina na upotrebi.
Nije tu problem sujeta, da je ona iskusnija od mene a ja sam musko pa moram da budem iskusniji i dominantniji, ne, vec ne zelim neku laku osobu koja ima neki gadan genitalni svrab koji cu posle ja da dobijem i da se cesam.
A taj se svrab dobija kumuliranjem partnera ili?
Ima tu raznih svrabova, evo u Japanu prosle godine otkrili super triper otporan na sve vrste antibiotika.
Svrabovi evoluiraju, ali mi ljudi i ne toliko.
Pametno i odgovorno je kljuc uspeha.

Da jos jednom pokazem kako sam nezreo i sklon generalizaciji.
Smetalo bi mi da je prosla sito i reseto, posto se broj mojih partkerki moze izbrojati na prste jedne ruke, i to da se ni trecina na upotrebi.
Nije tu problem sujeta, da je ona iskusnija od mene a ja sam musko pa moram da budem iskusniji i dominantniji, ne, vec ne zelim neku laku osobu koja ima neki gadan genitalni svrab koji cu posle ja da dobijem i da se cesam.

Интересантно је да мушкарац који је пожељан и добра прилика, у тридесетим, има једну или двије жене иза себе... допала би ми се доследност ал би ме можда уплашио слаб либидо.devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?
Интересантно је да мушкарац који је пожељан и добра прилика, у тридесетим, има једну или двије жене иза себе... допала би ми се доследност ал би ме можда уплашио слаб либидо.
Не би ми то био проблем. Не волим дриљасте мушкарце ни надмене. Неискусан може бити сан снова.

dakle da ne duzim previse sa uvodom od 10-15 redova, krecem odmah sa pitanjima
devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?
momci: da li bi mogli da budete u vezi sa zenom koja je dosta iskusnija od vas?

A kako mozes znati da i ta jedna jedina nema neku bolestinicu? Sto veci broj to vece sanse, ok. Ali ni manji broj partnera po jedinici vremena ne iskljucuje sansu za cesanjem...![]()
Slazemo se tu, tako da nista bez potvrde od doktora da smo oboje pelcovani, crno na belo, prvo pecat a onda krevet
Salu na stranu, po nekoj logici, veci broj partnera vuce sa sobom i vecu verovatnocu od prenosive bolesti, ali ne mora nuzno da znaci sto ti kazes, jer i oni sa koji su imali jednog ili dva seksualna partnera su mogli da zapate nesto od neke budale koja voli da svrlja po svakom korovu.
Он је млад момак, забавља се са младим дјевојкама... број претходних партнера стави у контекст њихових година, и оно шта је написао има итекако смисла.A kako mozes znati da i ta jedna jedina nema neku bolestinicu? Sto veci broj to vece sanse, ok. Ali ni manji broj partnera po jedinici vremena ne iskljucuje sansu za cesanjem...![]()
devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?
Iskustvo se stice s vremenom i praksom!

recimo ON je imao 4-5 partnerki pre nje, ONA je imala 14-15 partnera pre njega... sad se muskarci stavite na NJEGOVO mesto, a vi zene na NJENO... koja bi bila vasa reakcija kad bi ste saznali koliko je vas partner ispred/iza vas?