Iskustvo

mogla bih da budem sa takvim muskarcem i bila sam, iskustvo ima svoj znacaj ali neku harizmu, urodjeni seksualni osecaj neko ima ili nema, ko nema, svojim iskustvom ne moze da nadomesti
onom ko to ima ne treba puno da zablista ako ima pored zenu koja to shvata i ume da se postavi tako da se on oseca slobodnim i opustenim pored nje.
takav stav i ponasanje zene u tom slucaju joj se vraca stostruko.to je otkrivanje skrivenog blaga. :D

Poslednja izmena:
iskustvo je relativna stvar i ne odredjuje da li će dvoje u krevetu da budu kompatibilni ili ne.
i neko sa malim brojem partnera može više iskustva da stekne nego neko s velikim brojem partnera.
a da li bi meni smetalo što je njegova brojka manja od moje? ne ako je sve ok medju nama.
mada, o broju ne pričam, niti pitam za broj.

dakle da ne duzim previse sa uvodom od 10-15 redova, krecem odmah sa pitanjima

devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?

momci: da li bi mogli da budete u vezi sa zenom koja je dosta iskusnija od vas?

Наравно, па мора нешто и да се научи.. А верујем и да бих уживао..

devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?

znam sta zelis da procitas ali ja to necu napisati :mrgreen:

a kakve sve ovo veze ima sa kvalitetom....posebno kamile...:lol: i koliko broj zena zanimaju arapi..

Razmisli.
Ima,stočnom vagom se utrđuje kvalitet,
a bojom kose - savršenstvo !
A,kamile su posebna priča.
Prave vrednosti (a to su žene,svakako) određuju se brojem kamila,
ne novcem.
Ma,praktični ti bogatuni na Bliskom istoku.....

Ja bih mogao.
One? Pa...šta da ti kažem? Muškarac ako nema iskustva, najbolje da o tome ćuti, pa ona neka to tumači kako njoj drago.

Broj k`o broj, ko ga šiša, bitno je kakvi izadjemo iz 1- ili 101. iskustva... E, sad, neko se pronadje, neko ne...neko stekne samopouzdanje, neko komplekse...tu je caka.

Back