- Poruka
- 60.291
ti i Zabia sejete strah medju forumasima![]()
važno je brate šta mi mislimo o "iskusnim ženama" i kako ih tretiramo

to što one pričaju je apsolutno nebitno za bilo šta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti i Zabia sejete strah medju forumasima![]()
a ne lupaj životati...
e ovako, ako pod iskusnija ne misliš starija...mogao bih jedino kad mi ne bi pominjala te bivše
mislim ako će svaki drugi dan da mi prepričava te "doživljaje" nek se tera kod njih![]()
važno je brate šta mi mislimo o "iskusnim ženama" i kako ih tretiramo![]()
e vidis i meni to smeta... ja se stvarno trudim da ne razmisljam o njenim bivsima i da ih ne spominjem (i dobar sam u tome), al ako bi ona krenula o njima, ne bi dugo izdrzao
ja to ozbiljno kazem
ja imam 38 a svi koji me vide dive se mojoj kozhi i davaju mi 10 godina manje no sto imam
mislim da mnogo muskaraca na jednu zenu ostavljaju posledice brzog starenja dobije onaj ofucani izgled
dakle dva partnera su za nju sasvim ok onaj prvi sa kojim tje krene da iskusi taj seks i onaj drugi sa kojim tje da usavrshava taj seks i za koga tje se udati
Kvantitet ne znaci i kvalitet...
ja to ozbiljno kazem
ja imam 38 a svi koji me vide dive se mojoj kozhi i davaju mi 10 godina manje no sto imam
mislim da mnogo muskaraca na jednu zenu ostavljaju posledice brzog starenja dobije onaj ofucani izgled
dakle dva partnera su za nju sasvim ok onaj prvi sa kojim tje krene da iskusi taj seks i onaj drugi sa kojim tje da usavrshava taj seks i za koga tje se udati
iz koje ti arapske zemlje nam pises?
nadam se da si neozbiljna...ako si ozbiljna, odma ću te diskvalifikujem iz liste kompetentnijeh sagovornika...![]()
pa šteta...
ako ides tom logikom..fali treci sa kojim ce da uziva u sexu i svemu sto je naucila..ja to ozbiljno kazem
pa ako ti je stalo do te osobe, skreneš joj pažnju da ne treba o tome...ako ima malo mozga, shvatiće poruku...
ma ako bi joj i spomenuo posle toga, onda bi me kopkalo da li iako ga/ih ne spominje da li joj se i dalje motaju po glavi i da li nas uporedjuje mozda, a uporedjivanje najvise mrzim
Naravno !
To samo džambasi poistovećuju.
Globalno.
A,radi li se o ženama i Arapi.
Što guzatija,to kvalitetnija.
Naše Sose i Zuze para bi se namlatile na Bliskom istoku.
Pritom,ako je plavuša i svetle puti,odmah prepisuju kuću i
ugovorom o poklonu daju sve kamile....!
Sigurno znate,a samo da podsetim,šta je Gadafi, nekada davno,
nudio Nedi Ukraden za jednu noć ?
ako ides tom logikom..fali treci sa kojim ce da uziva u sexu i svemu sto je naucila..
koju ti logiku imaš jebentisunce...pa uziva sa drugim
jer je sa njime usavrsila sve sto joj padalo na pamet
Između dva muškarca (ako mi se podjednako sviđaju prema fizičkim i karakternim osobinama), izabrala bih da izađem sa onim koji ih je imao manje.
Perdona me, mi skuzi, al' ja se ne slažem s tim da su a la Don Juan tipovi frajeri kakvi se samo mogu poželeti, ma kako lepi, pametni i duhoviti bili.
devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?
recimo ON je imao 4-5 partnerki pre nje
sve je to od votja i salate
![]()