iskustvo u ochima

Ne znam kako ocekujes da na osnovu ovakve slike procijenomo ko je nevin a ko ne?
tesko da bismo to mogli i da smo u prostoriji sa njima, a ne ovako
ti, ustvari, trazis da ti napisemo ko nam izgleda 'fuficasto'... to je jedino sto ovdje mozes zapaziti, ko nam izgleda malo slobodnijih shvatanja, pa kao, nije nevin

ono sto je meni interesantno na slici, je djevojka dole lijevo
kao da je naknadno doslikana
o njen polozaj, i sve... njena faca...
totalno mi je cudna...
:)

slika je isecena aparatom, zato dole levo izgleda cudno
nisam mislila fuficasto, mislila sam bukvalno ono sto sam napisala "sa iskustvom"
npr. meni se cini da se svakome iz face vidi zivotno, pa i seksualno iskustvo/neiskustvo...e, sad, ja znam ko je/ ko nije, pa je to delimicno i zbog toga, ali mi se isto tako cini da i u RL (bez obzira na fufa izgled) mogu da ocenim koliko je neko iskusan, ne samo u sex. smislu

mozda, dok nekoga gledas u oci, posmatras mu reakcije i slicno
ali sa stare slike, moras priznati, ne mozes mnogo da ocijenis
iskustvo traziti na onim facama:D
pazi kako ste smijesni
ne bih ja okacila neku svoju staru sa drustvom, ili komplet odjeljenjem, nema sanse
ali, kada se sjetim kako smo izgledali... samo jedna djevojka se cinila odraslo, ozbiljno, iskusno, svi mislili da nam je uciteljica posmatrajuci slike... a ona i danas nevina
tako da, slika vara

npr. meni se cini da se svakome iz face vidi zivotno, pa i seksualno iskustvo/neiskustvo...e, sad, ja znam ko je/ ko nije, pa je to delimicno i zbog toga, ali mi se isto tako cini da i u RL (bez obzira na fufa izgled) mogu da ocenim koliko je neko iskusan, ne samo u sex. smislu

Добро, и колико погађају ови коментари до сад?

Па, оно, супер ти је тема... :||||||||
Битно да су се људи исцимали да ти одговоре. :|

pa sta, treba da dobiju nagradu sto su se "iscimali da odgovore"?!?
to mu dodje, bas onako...tezak posao za dokone forumase
pa onda da me popljuju sto odajem tudju intimu?
ajde ovako-za ribe si pogodio za dve, ako zeleno znaci da jesu
za tipa ti saljem na PP, obzirom da odgovorom preciziram ko je ko

eto, a jos ne primas ni PP od mene...sad si ti mene iscimao, pa smo kul :)

:lol: А баш тежак посао за доконе форумаше...
Зезам се. Извињавам се, тако ми је подешено, нисам ни знао да ћеш ишта слати... океј, "кул" смо.

ajde ovako-za ribe si pogodio za dve, ako zeleno znaci da jesu
za tipa ti saljem na PP, obzirom da odgovorom preciziram ko je ko

Океј, то би значило да не умем да препознам ни по фаци ни по очима, пошто сам се трудио да погодим, а направио гори резултат него да сам погађао насумице. Ако су и остали били подједнако неуспешни, онда се ништа ни не види...

ovo sam pronasla juce, slika je iz '92, svi imamo 18-19 godina... i nesto razmisljam kako se kaze da se iskustvo i neiskustvo, narocito kada si mlad, pa ne umes da sakrijes, ogleda na licu, u izrazu ociju i usana...na ovoj slici ima sedmoro seksualno aktivnih ljudi, ostali su device...da li moze da se vidi ko jeste, a ko nije...?

Svi su tačno odgovorili.
Isto toliko i ti znaš istinu.

ovo sam pronasla juce, slika je iz '92, svi imamo 18-19 godina... i nesto razmisljam kako se kaze da se iskustvo i neiskustvo, narocito kada si mlad, pa ne umes da sakrijes, ogleda na licu, u izrazu ociju i usana...na ovoj slici ima sedmoro seksualno aktivnih ljudi, ostali su device...da li moze da se vidi ko jeste, a ko nije...?

Seksualno iskustvo se ne vidi u ocima,ali se zato vidi sve drugo z;)
Pogotovo kod mladih. z:girl:

To su face koje su otprilike u sredini grupe...manje vishe...ali uglavnom...

Back