Iskustva u razmenama između korisnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja rekao da je on nekoga zajb u razmeni nego kazem da sere sto kaze da ima 5 hiljada filmova a i gura nos tamo gde mu nije mesto!

Samo mi je zasmetalo sto sam sebe preporucujes. Ne volim hvalisanje i licemerje. Koliko vidim niko se ne zali na tebe pa ne verujem da si zeznuo nekog, ali ako si se osetio prozvanim....

Drugo rekao sam 4000-5000 , da li mi ti verujes nije mi bitno

Trece Zodiac je izasao proslog leta, ne pre tri meseca. Imam dosta novijih, ali sumnjam da ti posle 15 min gledanja onog kataloga mozes ista i da zakljucis. Konacno novi filmovi mi nisu prioritet jer se lako nalaze

Cetvrto - Necu da ti kazem kako se zovem , niti je tvoj posao

Peto - ovde pises kojesta protiv mene , a istovremeno mi saljes 3 pm da se menjam sa tobom !?

Sesto - Mr prison break ili drugo ja asds-a
ti si pod tim nikom ovde posle mene. Sem toga ne vidim zasto bi datum pristupa bio kriterijum za bilo sta

Konacno izvinjavam se na offtopiku moderatoru koji je extra fer, ako ces da brises ovo pocni sa mojim postovima

Ajde necemo vise raspravu!Reci mi kada sam ja sam sebe preporucijo za razmenu????Samo to!!! a to sto kazes da je moj nik gresis tima neznam koji je uopste jednu sam razmenu radio sa njimk i to je sve!

Nista ja nisam napisao protiv tebe.Ti si prvi poceo mene da prozivas! i onda kada sam te pitao sta imas za razmenu ti se kurcis i posle mi kazes da placem koliko ti imas filmova.Ma puca mi k**** koliko ti imas filmova i cega jos.Samo mi jedna stvar neide u glavu zasto neradis razmene ako vec imas toliko filmova i cega sve jos!!!

@Zorkane
Zar je ovde zabranjeno da preporucuje ljude koji su korektni za rezmenu.Devojka je pitala ko je dobar za razmenu serija i ja sam joj rekao da je ASDS odlican.Neznam stvarno sto ti to smeta?Mozda hoces tebe da preporucim nerazumem!Od jednom si nesto skocio nemam poja sta je sa tobom!

@Lik_Archer
Neznam sto se covek ovaj zorkan cima oko toga dali si tu uradio sa ASDS vise razmena ili manje.
Sttvarno nerazumem!
A i predpostavljam da je neki klinac cim se ovako prima!!!

@Zorkan Zasto me prozivas??? Ja sam preporucio ASDS I dzabe skaces na decka i previs se pametan a nevidis kolika si Styupid.Sta sam trebao da preporucim tebe koji lazes da imas neznam koliko cega.
Smesan si ko noc care moj!!!
E a sto zorkan!sto nije Zoran jesi li ti mozda bosanceros???A>!

Да не отврам нову тему, питаћу овде. Занима ме колико сте најдуже чекали да вам дискови стигну? И како их шаљете, препоручено, обично или некако другачије?

Post-expres putuje 1-2 dana.Vrednosno pismo max 3-4 dana.A preporuceno je vec pitanje koliko putuje.Moze da stigne za 2-3 dana,a mozda i nikad ne stigne primaocu(desi se da se izgubi-sto nebi trebalo).Meni su u posti izgubili preporuceno pismo i posle 25 dana su mi javili da imam pravo na nadoknadu postarine(oko 100 din.),a to sto je unutra bilo 20 punih discova nikom nista.

Post-expres putuje 1-2 dana.Vrednosno pismo max 3-4 dana.A preporuceno je vec pitanje koliko putuje.Moze da stigne za 2-3 dana,a mozda i nikad ne stigne primaocu(desi se da se izgubi-sto nebi trebalo).Meni su u posti izgubili preporuceno pismo i posle 25 dana su mi javili da imam pravo na nadoknadu postarine(oko 100 din.),a to sto je unutra bilo 20 punih discova nikom nista.

Post expres nema uslugu za koju posiljka putuje 2 dana. Sledece usluge postoje i garantovani rokovi urucenja:
- za 3 sata za uslugu „Danas za Odmah“
- do 20 časova istog dana za uslugu „Danas za Danas“
- do 12 časova narednog radnog dana za uslugu „Danas za Sutra“

Ono sto je najkorisnije nama je "Danas za Sutra". Za posiljku od 25-27 diskova(nisam sigurna koji je maksimalni broj, ali 25 diskova sam slala za te pare) placa se 150 dinara sto i nije neka prevelika razlika u odnosu na preporuceno ili vrednosno, a SIGURNO posiljka stize sutradan. Meni licno je post expres super, ali mi je cesto glupo da trazim ljudima da mi posalju tako, jer je malo skuplje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back