- Poruka
- 1.718
hehe, slucajno zaboravio da posaljem!
Ti ovde deko Zajeb****? A?
@djuramc
Nema veze druze kad stignes da posaljes ovih dana ti posalji!!!
Pa ako hoces novu razmenu da dogovaramo?
P.S Hvala na pohvalama!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe, slucajno zaboravio da posaljem!
Све похвале зa ASDS, дечко је презаузет, али није неко ко ће вас испалити за дискове. Одрадили смо једну велику размену, послао ми је све како смо се договорили. Ове недеље требам да му пошаљем још 8 дискова и уоште ме није смарао са питањем "када ћеш ми послати", "јеси ли послао" и слично.
Molim vas, nemojte lične podatke javno na internetu. Razmenjujte to putem PP-a, ovde samo nickovi!
Izbrišite to, da ja ne bih menjala poruke.
Već sam rekla da na PP možete slobodno da razmenjujete imena.
Ovako, na forumu, davati tuđe adrese i sl. je, u najmanju ruku, nekorektno.
Dakle, bilo da je u pitanju dobro ili loše iskustvo - samo nick!
Pa ako ostavimo adresu ljudi ce znati sa kim da ne rade razmenu. Ovako, ostavimo nick prevaranta, on promeni nadimak, i dalje nastavlja da vara postene. Mislim da bi bolje bilo da se ostavi adresa i tako cemo znati koga da "zaobidjemo".
Na ovom forumu se ne menjaju nickovi tako lako.
Dakle, neću tolerisati davanje ličnih podataka, i to tuđih. Ako je neko rad da ostavi svoje, to je ok. Ali tuđe - ni pod razno.
Dakle, nickovi, eventualno mail adrese, myspace, i to je to.
Verujte mi na reč, ovde neće lako ti da promene nickove...
Ne batalim, postoje načini da se provere promene nadimka, odnosno registrovanje novih, i to se aktivno i redovno radi.
I dalje sam pri stavu da NE treba stavljati lične podatke, ako želite, mogu da pitam nekog supermoderatora, da vidimo šta oni misle...
Te, prema tome, nema više nijednog ličnog podatka.obelodanjivanje poverljivih, ličnih ili finansijskih podataka (npr. brojeva platnih kartica, matičnih brojeva, brojeva ličnih karata, vozačkih dozvola...), kao i lozinki drugih korisnika, njihovih korisničkih imena, brojeva telefona, adresa i e-adresa
Moj predlog: Da mi vise ne bismo iznosili licne podatke o prevarantima,ti lepo otvoris novu temu koja se zove "Crna lista" ili vec kako.I kada me neko recimo prevari ja ti javim njegove podatke i ti ga lepo stavis njegove podatke na crnu listu,izbrises njegove postove i zabranis mu ulazak na "Krstaricu" dok ne izmiri obaveze.Sta mislis o tome?
Uspesne razmene:
-Dambolina,
-Dejan,
-Korrifej,
-Lopusinam,
-Zixy,
-Marko Vulic,
-Milan G,
-Nikdon1(vise puta),
-Devla(vise puta),
-Dr.Koks,
-Kikindjanin,