Iskustva u razmenama između korisnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све похвале зa ASDS, дечко је презаузет, али није неко ко ће вас испалити за дискове. Одрадили смо једну велику размену, послао ми је све како смо се договорили. Ове недеље требам да му пошаљем још 8 дискова и уоште ме није смарао са питањем "када ћеш ми послати", "јеси ли послао" и слично.

Ja bi' te smarao... :D

Neuspesna razmena:

user name: "pepam"

adresa: Markovic Predrag
19344 Vratarnica

email: pepa_xp@yahoo.com

Naime,pre 15-20 dana smo radili razmenu od 12 dvd-ja (igrice i filmovi).Ja sam njemu poslao kao sto smo dogovorili i javio mi je da su mu stigli discovi.Istog dana mi je rekao da mi je poslao discove,medjutim discovi ne stizu vec 15 dana.Slao sam mu nekoliko poruka na mail i na pm. ali lik uopste ne odgovara iako je skoro svakodnevno aktivan na Krstarici.

Već sam rekla da na PP možete slobodno da razmenjujete imena.
Ovako, na forumu, davati tuđe adrese i sl. je, u najmanju ruku, nekorektno.
Dakle, bilo da je u pitanju dobro ili loše iskustvo - samo nick!

Pa ako ostavimo adresu ljudi ce znati sa kim da ne rade razmenu. Ovako, ostavimo nick prevaranta, on promeni nadimak, i dalje nastavlja da vara postene. Mislim da bi bolje bilo da se ostavi adresa i tako cemo znati koga da "zaobidjemo".

Pa ako ostavimo adresu ljudi ce znati sa kim da ne rade razmenu. Ovako, ostavimo nick prevaranta, on promeni nadimak, i dalje nastavlja da vara postene. Mislim da bi bolje bilo da se ostavi adresa i tako cemo znati koga da "zaobidjemo".

Na ovom forumu se ne menjaju nickovi tako lako.
Dakle, neću tolerisati davanje ličnih podataka, i to tuđih. Ako je neko rad da ostavi svoje, to je ok. Ali tuđe - ni pod razno.
Dakle, nickovi, eventualno mail adrese, myspace, i to je to.
Verujte mi na reč, ovde neće lako ti da promene nickove...

Na ovom forumu se ne menjaju nickovi tako lako.
Dakle, neću tolerisati davanje ličnih podataka, i to tuđih. Ako je neko rad da ostavi svoje, to je ok. Ali tuđe - ni pod razno.
Dakle, nickovi, eventualno mail adrese, myspace, i to je to.
Verujte mi na reč, ovde neće lako ti da promene nickove...

Moja drugarica je promenila 5 nadimaka (ne kaže se nick!) samo da bi zezala određenu osobu i svi su nadimci i dalje aktivni i niko nije ništa primetio! :mrgreen:
Kako keve ti zamišljaš da ljudi vide sa kime ne treba da rade razmene?!
Zbog takvih majmuna ja ne mogu po deset dana da nađem pouzdanog lika za razmenu!!
Zato batali! :wink:

Ne batalim, postoje načini da se provere promene nadimka, odnosno registrovanje novih, i to se aktivno i redovno radi.
I dalje sam pri stavu da NE treba stavljati lične podatke, ako želite, mogu da pitam nekog supermoderatora, da vidimo šta oni misle...

Pitaj ziv ti sve. Ali pitaj nekog ko se u zivotu neko'lko puta menjao i barem jednom ispusio. Veoma je bitno da se ostave podaci. Da nisam ovde pronasao cuvenog Slavoljuba mozda bih dogovorio razmenu sa njim, ovako sam ga zaobisao.

Ustvari, ne moram ni da pitam
Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=
jasno kaže da je zabranjeno
obelodanjivanje poverljivih, ličnih ili finansijskih podataka (npr. brojeva platnih kartica, matičnih brojeva, brojeva ličnih karata, vozačkih dozvola...), kao i lozinki drugih korisnika, njihovih korisničkih imena, brojeva telefona, adresa i e-adresa
Te, prema tome, nema više nijednog ličnog podatka.

Moj predlog: Da mi vise ne bismo iznosili licne podatke o prevarantima,ti lepo otvoris novu temu koja se zove "Crna lista" ili vec kako.I kada me neko recimo prevari ja ti javim njegove podatke i ti ga lepo stavis njegove podatke na crnu listu,izbrises njegove postove i zabranis mu ulazak na "Krstaricu" dok ne izmiri obaveze.Sta mislis o tome?

Moj predlog: Da mi vise ne bismo iznosili licne podatke o prevarantima,ti lepo otvoris novu temu koja se zove "Crna lista" ili vec kako.I kada me neko recimo prevari ja ti javim njegove podatke i ti ga lepo stavis njegove podatke na crnu listu,izbrises njegove postove i zabranis mu ulazak na "Krstaricu" dok ne izmiri obaveze.Sta mislis o tome?

Krstarica ne snosi odgovornost za takve stvari, odnosno za takve prevare, te nemam apsolutno nikakvog prava da bilo kome zbog toga zabranjujem pristup Krstarici, jer u suštini, ne krši direktno pravilnik.
Razmenjujte se sa proverenim osobama, i manje verujte drugima. Šta da vam kažem drugo. I slobodno ostavite ovde nick osobe s kojom je razmena bila neuspešna. Ukoliko baš sumnjate da se neka osoba krije iza dva ili više nadimka, javite mi, pa ćemo proveriti začas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back