- Poruka
- 4.812
Ja sam XIII beogradska gimnazija,imam u trecoj godini Pascal,moze li mi neko detaljno objasniti njegove funkcije i ostalo?![]()
![]()
pffff cuj ovu
Postoji google.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam XIII beogradska gimnazija,imam u trecoj godini Pascal,moze li mi neko detaljno objasniti njegove funkcije i ostalo?![]()
![]()

Мени личи да она можда тражи дечка да је приде подучи паскал.![]()

Ne verujem da ce i u inostrastvu hteti da plate vise od 800 evra za pocetnika. Znaci ih 400 evra ovde govorim za pocetak, niko vam nece dati 1500 evra cim krenete da se bavite profesionalnim programiranjem, sa iskustvom i plata ide vise.
Odlicna tema
Iskustva nemam mnogo (1 god), ali zato buducnost zelim da usmerim ka programiranju. Ok, hteo sam da te pitam za WebDev, je l' to ustvar platforma/okruznje kao Dreamveawer za pravljenje web sajta ili nesto drugo? Guglao sam oko WebDev-a i vidim d apostoji i WinDev(za Windows?) dakle platforma.Zasto mislis da je drugaciji od ostalih web okruzenja?
Slažem se, ali uz HTML mora da ide još dosta stvari... Evo već par dana pravim neki veb sajt u notepad++ čisto radi vežbanja, koristim HTML5, CSS, JS i PHP.... Do PHP dela tek sad stižem... Bukvalno ceo dizajn strane je u CSS-u, mada se nisam koncetrisao na dizajn nego sad ovaj PHP deo :SPrijateljski savet:
Samo izvorni, pravi HTLM
Dreamweawer i slične stvari olakšavaju život
ali ovo je prava stvar.
Npr. kad sam pravio neki Kuvar, napravio sam da je slika link a tekst desno da šeta i sl.
Ako nemožeš da nadješ, javi mi se na ovde ili na FB (Obradovic Dragan)
imam originale:
- HTML4
- Peter Norton 7.0 dve knjige
- SQL Server 7.0 sve knjige
- MS Visual Basic 6.0
Mada mislim da sve možeš da skineš sa NET-a
Pozdrav