Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Molim za vasa iskustva sa ovim ad-om? Kakve su vam bile nuspojave i kad ste počeli da se osecate bolje? Ovo je 3ci lek koji menjam... I bas sam i preplasena i na ivici snage.
Molim za vasa iskustva sa ovim ad-om? Kakve su vam bile nuspojave i kad ste počeli da se osecate bolje? Ovo je 3ci lek koji menjam... I bas sam i preplasena i na ivici snage.
Oprosti.Naiđoh lutajući forumom na ovu tvoju temu.
Ne znam kako da ti pomognem.Pročitao sam uputstvo,samo. https://mojlijek.com/lijekovi/venlax/BIH-H-4037974-2
Ako želiš.I ako će ti biti lakše.A ja bar mislim da hoće.Napiši ovde šta te muči.Da pokušamo da razgovaramo o tome.
Bar si ovde anonimna.
Zdravo,
Muče me strahovi evo već 6sti mesec. Pila 2 poznata antidepresiva ali valjda je sa njima gotovo. I sad dobih ovo da pijem ali posto je jedan od mojih velikih strahova strah od vertiga.... A ovaj ad kao nus pojavu ima bas nju. Razmisljam dal uopste da ga pijem... I tako se vrtim u krug a strah ne popusta... Isla kod 3 različita psihijatra i to je neverovatno sva trojica daju neke svoje lekove.
Ako ovde svraća neki psihijatar neka da, neki pametan savet.
Jedan dr mi reće bas ovako : danas su misljenja podeljena u vezi suočavanja sa strahom... Neki su da se postepeno suočava sa strahom a neki da se sačeka puno dejstvo ad jer oni "brisu" strahove.
Ma.... Ovo nije zivot ovo je zivotarenje.