Iskustva o grupnom sexy......devojke posebno....BE FREE GT

• Začetnik teme Začetnik teme GT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:mrgreen:

ti to iz iskustva ili kako mislis uleti ko metak? mislis da to ide tako uzme meru sa jedan metar zaleti se i upo do jaja? jel si ti neku analno? znao bi valjda kolko pripreme treba dok ne ide bas onako glatko ;)

Rekao sam, šta ako ga dobro nasapuna pa iskoristi tvoju slabu kontrolu pozadine?!
Pa to može da ti uleti ka metak a ti posle čupaj i razvaljuj mu nos!
Ništa ti posle ne pomaže kad si ostao pojeban od pedera.

Rekao sam, šta ako ga dobro nasapuna pa iskoristi tvoju slabu kontrolu pozadine?!
Pa to može da ti uleti ka metak a ti posle čupaj i razvaljuj mu nos!
Ništa ti posle ne pomaže kad si ostao pojeban od pedera.

u moje vreme je vazilo "ako neces sidu dupe ka zidru...

aman covece ne ide to tako lako kako ti mislis..a i vileo bi da znam u koju pozu ti to nemas bas nikakvu kontrolu da bi ti se tako neko dosunjao i utera ti ga ko metak? :confused:

dis iz sou
large.gif

Kako nebi stigao ni da pokuša!

Ti ga tamo tek jednoj zaglavio do jaja kako treba a jedan ti se odpozadi prišunja, pošto ga fino nasapunao pa "uleti" ka metak.

Kao što ti već rekoh: vazda bih gledao oko sebe i ne bi mi bilo ni malo prijatno u tom društvu, a i ne bih se sigurno trtio na prometnom mestu. Tako da - nemoj mnogo da mi ne veruješ :)

u moje vreme je vazilo "ako neces sidu dupe ka zidru...

aman covece ne ide to tako lako kako ti mislis..a i vileo bi da znam u koju pozu ti to nemas bas nikakvu kontrolu da bi ti se tako neko dosunjao i utera ti ga ko metak? :confused:

Šta, da ti sve redom nacrtam?

Spoje se usta i jezik radi svoje,- dakle zauzeta glava,,
Dvije ruke na dvije sise, držiš i ne puštaš bez velike nužde - dakle zauzete ruke
Ućeraš đokicu i voziš i ne vadiš ni za živu glavu a ženska te još nogama stisne preko leđa,

Šta ostaje nebranjeno? .- POZADINA jadan.
Možda je jedini spas ako nalijepiš na tu nebranjenu stvar malo kože od ježa.

GT:
Ej poshto vidim da se ovde bavite ljudskim fenomenima i seksom,mozemo produbiti tu temu ....voleo bih da cujem iskustva shto se tice grupnog seksa...a uz to bih uporedio i sa mojim iskustvom. 8) 8)
Poenta zanima me kako ljudi prihvataju ovakav nacin opshtenja...posebno DEVOJKE...i koliko cesto????Naravno to bi bilo u paketu..analni,oralni,klasika...celu noc sa pauzama..do besvesti...bez ogranicenja...

Sve si ti to lepo smislio a kamo kondom i samokontrola i naravno higijena,a i dogovor sa tim doticnim personama?

Back