Iskrenost...

Pa, zavisi, naravno. Ja sam prema mojim naj drugaricama iskrena 100%, ali i prema ostalim. To su klinachke fore... MIslim, da su ti naj drugarice, ne bi te osudjivale ili bi ti bar rekle... :roll:

Ma mislim da je sustina da su mnogi cudne osobe koje pricaju nesto,a rade druge..
Vise bih cenila nekog kad bi mi priznao kako ogovara,nego nekog za koga znam da to radi,a ne sme da prizna :roll:

love_girl:
Nisam mogla da iskljucim zvuk zato sto je trebao fon da me budu ujutru...
Sve jedno,to nije ni bitno...

e, nemoj tu sad da mi se vadish!
Promenio sam mnogo telefona do sad....i veruj mi, svaki ti zvoni (mislim na alaram) kada iskljuchish zvono! mozesh chak i da ugasish telefon on ce da se upali i da ti zvoni!!

tolko

Dobro,sada sve jedno,zar je bitno?
Ja sam joj rekla iskreno......jel to lose?
Ili sam trebala da izbegavam?
I sem toga,prica izmedju nas dve je mnogo dugacka,i to ne vredi pricati,niti zelim bilo kome da pricam...
Tako da,imam svoje razloge verovatno!

Bliznakinja:
Zasto bi ona trpela ludu drugaricu koja je smara...
I neka si joj rekla ...ja bi je oterala u pm,vise se ne bi setila da me cimne :P
Ne moze ona da se ljuti sto je dosadna

e pa izvini molim te, ona je rekla da joj je ta osoba DRUGARICA!!!
da je neki poznanik ili neshto tako...ali drugarica je drugarica!
mislim, razumem ako je to uchinila u cilju da se njihovo drugarstvo zavrshi.....to je onda drugo:roll:

E,dacho,nemas pojma ni situacija koja je bila,i da li znas da sam joj pre toga poslala 3 poruke u kojima sam rekla da sam umorna i da idem da spavam posto ne mogu da gledam na oci?
Ne znas!
Zato zadrzi svoje komentare za sebe ;)

love_girl:
E,dacho,nemas pojma ni situacija koja je bila,i da li znas da sam joj pre toga poslala 3 poruke u kojima sam rekla da sam umorna i da idem da spavam posto ne mogu da gledam na oci?
Ne znas!
Zato zadrzi svoje komentare za sebe ;)

ja pricham o onome shto si ti napisala!!!
to shto si ti prikrivala neke delove samo govori kolko si iskrena!

aj zdr.

ne znam ljudi treba li uopšte biti prema svima iskren. Neki to ne znaju da cene. Gistro niko ne voli one što lažu, a kad im kažeš istinu koja im ne odgovara ljute se.Ja sam svima govorila šta mislim onda su rekli da sam surova,bezobrazna,da nemam meru,da sam brutalna....Ma više me je smorilo! sad gledam kome šta kažem,ne moraju,kad razmislim, svi ni da znaju šta mislim,nekad je to samo moja stvar. znači ljudi ne mučite se više,šta vas briga!

d4ch4:
e pa izvini molim te, ona je rekla da joj je ta osoba DRUGARICA!!!
da je neki poznanik ili neshto tako...ali drugarica je drugarica!
mislim, razumem ako je to uchinila u cilju da se njihovo drugarstvo zavrshi.....to je onda drugo:roll:

Pa ***** takvu drugaricu koja smara i ne zna za granice :P
A da ..bas ce im se drugarstvo zavrsiti zato sto joj je rekla da je u tom trenutku smara..:roll:

najvise mrzim ovakve akcije:

svi u fazonu "reci mi iskreno,necu se ljutiti" i onda ja lepo kazem iskreno,i cak ako treba malo ublazenoionda se svi naljute...

ili odlucim da iskuliram (da se neko ne naljuti) i kad tom nekom dodje iz du*eta u glavu i onda kazem da sam tako mislila onda se naljute sto nisam rekla...

a kad kazes neiskreno svi su ljuti jer nisi iskren...

i zato ja kaz\em sta mi prvo padne napamet i briga me ko se ljuti...

a najvise mrzim kad te neko gleda ko budalu zbog necega sto nije tacno i nece da ti kaze sta je to...

Ok, meni se desila nepravda. Jedna drugarica se naljutila na mene. U chemu je fazon? Pa, ja sam bila uglavnom na putu i ona me ispratila sa osmehom i sve je bilo ok. A ja se vracam a ona hladna i kulira. I na ruchku neshto se naduri i ode, i ja ostanem sa njenom naj drugaricom (koja je i meni bash ok, izlazimo i to, ali da li ce i biti, ne znam) i ona mi kaze kako ona nije ljuta nego je smara shto ja pricham sa njenom drugaricom a ne ukljuchujem nju u razgovor. :roll: Mislim, prichamo o serijama, kako je bilo na exk, pa moze da se ukljuchi u razgovor. Duh... Najgore je shto je ona uvek govorila kako je iskrena i uvek sve kaze u lice, i sada nishta... :roll: Ima svakakvih ljudi...

Hm........
Ne kapiram KASCE?
Blaaaaaaaaaaaah,ne verujem sta mi se desava...
Ma,to je do umora :)
Nemam pojma gde se nalazim...
I zarazila si me ovi pisanjem iz reda u red.
Valjda kapiras...

ISKRENOST RULS :)

Back