Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Upravo!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vec na neke bitnije stvari..Bliznakinja:Niko nije rekao da postoji skroz iskren covek...i ne treba nam![]()
Koji si ti sitnicar Dacho...kad kazemo da smo uvek iskreni,ne mislimo na svaku ebenu recenicu koja nam izadje iz ustaVec na neke bitnije stvari..

Ne,ne mora,ako ste se vec slozile da joj kazete,koji im je bio fazon da joj ti kazes,a da se one ponasaju kao da nemaju veze s njim?Jadno je sa njihove strane....Objasni mi samo kako mora i neko to,sta da ispadne budala?Izvini,ali to je glupo sto si rekla.love_girl:Ma to je bilo jos odavno,i ne zelim da vracam tu pricu nazad...
A sada si me podsetila kada sam ja stvarno jednoj drugarici rekla koja se tako i ponasala "E Nado,iskreno,ponasas se kao fuxa".... i to sam rekla zato sto smo se i ja i jos moje 2 drugarice slozile kako to isto mislimo i kako bi trebale to da joj kazemo. I naravno,ja sam ispala grozna i sve najgore...
I isto tako....Kada je trebalo da se iskreno kaze jednoj drugarici koja je nepodnosljiva,ja i {iste te} dve drugarice smo se dogovorile da joj to kazemo,i kad je to trebalo...ja sam naravno rekla njoj iskreno u oci,a ove dve su bile jedno 5-6 metara udaljene...i opet sam ja ispala budala...
Ali mora i to neko![]()
ma jaka si mi ti drugarica....love_girl:Isti slucaj i kod mene..
Ja sam bila iskrena sinoc,i rekla drugarici da mi se spava i da se cujemo,i taman sto sam trebalq da zaspim,ona mi je u roku od 5 min poslala 3 poruke i iscimala...I kada sam joj rekla da me zamara i da mi se spava,ona se naljutila![]()