Iskrenost...

Kad_LupimLupim:
Vidis npr ja bih u takvoj situaciji ladno odbrusio da mi se nesto nesvidja, ako mi se ne svidja. I uopste me bole sta ce posle neko da misli o meni, ne svidja mi se pa mi se ne svidja, sta sad... ukusi su razliciti, pa ako se drugima svidja ja s tim nemam problem. To je ipak situacija koja zavisi od osobe do osobe.
S druge strane, ako taj neko bash oce da se vredja, jer se meni ne svidja carevo novo odelo, e to me tek ne bi dotaklo, jer kaj ce mi takav u zivotu.

I ja bih rekla da su ocajne..
Uostalom ako se njoj toliko svidjaju neka ih nosi,sta treba da je bude briga za moje misljenje :P
A ako ce da se ljuti na mene sto sam iskrena pa neka se tera :P
I zaista mrzim ona prenemaganja tipa :"jao kako mi je kosa danas ocajna" , pa sad ti treba da kazes ma nije super si :roll:....

Kad_LupimLupim:
Vidis npr ja bih u takvoj situaciji ladno odbrusio da mi se nesto nesvidja, ako mi se ne svidja. I uopste me bole sta ce posle neko da misli o meni, ne svidja mi se pa mi se ne svidja, sta sad... ukusi su razliciti, pa ako se drugima svidja ja s tim nemam problem. To je ipak situacija koja zavisi od osobe do osobe.
S druge strane, ako taj neko bash oce da se vredja, jer se meni ne svidja carevo novo odelo, e to me tek ne bi dotaklo, jer kaj ce mi takav u zivotu.

Ja se slazem da treba reci "ne svidja mi se",...mislim,jbg,ja pi rva rekla ako tako mislim,ALI primer koja je Tinar dala je malo previse,...banalan!
Sad ja da se upustam u scenario svadja zbog necije ogormne pozadine u uskim pantalonama-jeste ali malo sutra!

Tinar:
Bolje je da cutim, nego da lazem nekoga. Evo pimera. Grupa, nas devojaka, i pita jedna "Jel vam se svidjaju moje farmerke?" i sve "Da, da, super, ovo, ono", a meni su odvratne, ja cu cutati ali ako mene pita, direktno, reci cu da mi se ne svidjaju i to je to. Mislim, ovo je banalan primer, ali sve je to isto. QUOTE]

i ja bih verovatno rekla nekui ublazenu istinu (bolje ti stoje one isprane, ili tako nesto).
ako bih rekla 'odvratne su mi', svi bi odma' krenuli da sam bezobrazna, ljubomorna, sta vec.
bahhh.

Ja ne bih nikad rekla "odvratne su ti",ali ne zato sto ne smem.
Jednostavno nisma takva osoba.
Ako me pita,onda bih....
Jednostavno bih ti rekla bitno da se tebi svidjaju,ili fazon-bolje ti stoje one...

Ja uvek kazem drugarici kada mi se ne svidja lik koji se njoj svidja...
Mada,zbog nje bih se potrudila da ga trpim,koliko moram.
A u sustini,one uvek biraju likove koji mi se svide,i obrnuto.
Po tom pitanju imamo {makar smo do sada imale} isti ukus...

A kad bih pocela previse da se slazem sa njenim deckom...
To bi bilo pogubno za mene.
Recimo,meni je sada decko koji se mojoj drugarici svidjao neko vreme.
A u to isto vreme se i meni svidjao,sta vise,mislila sam da ga volim...
Ali nisam ni njoj,niti bilo kome rekla,bitnije mi je da ona bude happy...
A da mi se svidi njen decko.Mislim da to ne bih dozvolila.
A ako se bas desi..Sve dok to ne utice na njihovu vezu,ne bih rekla.
Bitnije mi je da ona bude srecna.
[size=-2]ala sam se izlupetala!!![/size]

Yebote, rekoh ja da je moj primer banalan, ali neko shvata shta sam htela reci a neki ne... :roll: Mislim, nikad necu reci iz chista mira nekoj drugarici da mi se neshto ne svidja, dok me ne pita, jer, ipak cu je povrediti. Znam, da svojoj najboljoj drugarici mogu reci uvek shta mi se kod nje svidja a shta nje, bez bojazni da cu je povrediti, ali ako mi neka nije toliko bliska, boli me uvo... :roll: Sad ne mislim na pozadinu u nechijim farmerkam, nego uopshteno... :roll:

Mozete vi da naglabate koliko hocete o tome da vam istina prija, SKAPIRAJTE ZA SVA VREMENA DA JE ISTINA JAKO BOLNA... Biti ISKREN u danasnje vreme je jedno obicno sranje, jer uvek kada kazete sta mislite i pri tom budete iskreni do bola, uvek budete razapeti na krst bezosecajnosti, uvreda i mnogih drugih jebada.... to znam iz iskustva... LAZITE CAK I ONDA KADA SE MOLITE BOGU...

miliona puta se dogodilo da sam optuzena za nesto sto nisam uradila....
i svejedno,bila ja krivac ili neko drugi,ja sam snosila posledice....

tako da,ja sam poprilicno iskrena i direktna osoba,pa ocekujem od drugih da budu iskreni,ako ne prema svima,onda barem prema meni...barem u pola onoliko koliko sam ja....

Ne znam.
Mozda je najbolje biti onakav kakvi su drugi prema tebi.
Ako te ogovara,zasto bi ti bio iskren prema nekome,kad te ne ceni ta osoba?
Lepo,iskuliraj je,ili ako ne mozes da iskuliras onda i ti nju ogovaraj-ja sam za ovo prvo.
A onaj ko te ceni i kaze ti iskreno,ti mu vrati isto iskrenoscu.
Valjdaaaa sada razumete :)

Ma, ja sam u poslednje vreme za kuliranje... Shta bih trozila zivce na ljude koji mi ne znache nishta u zivotu. A ogovaranje je meni odvratno... :roll: Naravno, postoji razlika...

Pa dobro,to sto si rekao/la je tacno.
Ja ogovaram. Iskreno,obozavam da ogovaram.
Ali za nebitne stvari nebitne ljudi.
Fazon "Vidi kako se obukla ona riba."
A to ne povredjuje ni tu ribu posto se ne poznajemo,niti ce saznati to.
Ovo je jedan od primera na koje mislim.
Vise bih rekla da volim da sve znam :)
Ali ne u razmeri da je to lose po druge.
I nikada to ne zloupotrebljavam.
Blah,valjda kapirate.
Cini mi se da svakim postom sve vise zbunjujem!

Back