Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.970
Не знам.Da li ste srecne?
Da li se mozete nazvati srecnim zenama i sta je to sto Vas cini srecnima

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Не знам.Da li ste srecne?
Da li ste srecne?
Jesam. Ne bih mogla da zivim nesrecna a da nista ne pokusam da promenim.
to je vatrena zena.Jesam. Ne bih mogla da zivim nesrecna a da nista ne pokusam da promenim.
to je vatrena zena.
ja zivi nesrecna makar sest meseci, dok nesto ne pokusam da promenim. pri tom, bas ono temeljno izdumam, jesam li nesrecna, zasto sam nesrecna, ko je kriv sto sam nesrecna, pa onda utvrdim da sam to ja, pa onda se prezirem sto sam nerecna, i tako
onda se jedno jutro probudim , i razbucam sve..
i ne budem vise nesrecna.
ali bas mrzim sto uvek imam taj neki period mrnjavljenja![]()
to je vatrena zena.
ja zivi nesrecna makar sest meseci, dok nesto ne pokusam da promenim. pri tom, bas ono temeljno izdumam, jesam li nesrecna, zasto sam nesrecna, ko je kriv sto sam nesrecna, pa onda utvrdim da sam to ja, pa onda se prezirem sto sam nerecna, i tako
onda se jedno jutro probudim , i razbucam sve..
i ne budem vise nesrecna.
ali bas mrzim sto uvek imam taj neki period mrnjavljenja![]()
vidi, depresija koja traje sest meseci tesko se moze nazvati trackom depresije..Ja uopste nisam rekla da se ne vucem.
I ja se vucem isto tako, mislim se, patim, jedem go.vna ali uvek znam da ce da prodje jer stvarno ne mogu tako.
Valjda to zavisi od toga koji si tip - meni mozak uvek dobro radi ali sam emotivno potpuno nestabilna. Je.biga.
Ali se ne udaram po glavi kad dodje do toga. Sto da se prezirem? Jesam li predodredjena za srecu, uspeh, ljubav pa cu na svaki tracak depresije da se prezrem?![]()
milicice moja..ti nikad nisi kriva..ja odmah optuzim nekog drugog pa mi lakse![]()
ma ne mogu, bre. kad krivis druge, time podrazumevas da su drugi odredili tok svog zivota. a ja, ma kako s*****na bila, nikad nisam tako naivna
sve odluke donosim sama, i znam da sam ja odgovorna..i za svoje uspehe, i za svoje neuspehe..![]()
Da li ste srecne?
pa....uticaj drugih nije zanemrljiv...e da je sve kako sam ja odlucila
Da li ste srecne?
Не знам.![]()
Ja jesam srećna žena.
Zato jer imam čoveka kog volim i koji me voli,imam zdravu i pametnu decu,žive i zdrave roditelje,sestru i sestričinu...
Srećna sam,jer od života ne očekujem mnogo,ne sanjam avione,kamione,letovanja na Sejšelima i zimovanja u Koloradu,pa da mi je žao što ne mogu to sebi da priuštim.I da onda zbog toga budem nesrećna.
Moja sreća se ogleda u mojoj porodici i mojoj kući,i dok je tako - smatram da sam srećna...
Da li ste srecne?
Sreća je trenutno stanje i stanje je euforije i ne može da traje dugo.
Ja sam zadovoljna i to je ono što mi puni baterije svakodnevno.
Pa možda bi trebalo,ali da je tako ne bi tema ni postojala,zar ne...
Neko je nesrećan što ima malu platu,ili što nije doktor nauka,ili što mora da radi,ili što ga neko popreko gleda,ili što je debeo,ili mršav i štatijaznam zašto sve još...
Ja sam iznela svoje viđenje sreće.Poznajem osobe koje bi u mojoj koži,na mom mestu,sasvim sigurno bile nesrećne.Duboko.Ali ja umem situaciju da okrenem u svoju korist.![]()