Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Леш би била квалификација за људског мртваца, овако је само одраз веганистичке злобе и немоћи да се оправдате.Pa bila sam nedelju dana raw vegan, nisam više mogla da žvaćem i vratila sam se na kuvanje. Leševe i izlučevine ne mogu da jedem, ne želim. Nečije telo, nečija menstruacija i mleko koje je neka majka proizvela za svoje dete, pa još i druge vrste i sa drugim tiplom placente, niti je humano, niti je prirodno. Niti je neophodno. Bila sam ranije ubeđena da su mi animalni proteini neophodni za egzistenciju, a onda sam se udubila u problematiku, pa sam nekako istovremeno pogledala Zemljane i pročitala Kinesku studiju i prelomila. I srećna sam, zadovoljna, skoro pa zdrava i što je najbitnije, mirna mi je savest.
A zašto je istina uvredljiva? Kako se zove komad tela nekoga ko je mrtav? Leš.
Мрзи ме да правим пшеничне клице, само некада лети, а као сировњак можеш да једеш скоро све сем махунарки, а некада и њих.кako se zove nešto što je neko izlučio iz organizma? Telesna izlučevina. Nije mi bila namera da vređam, samo da se izrazim ispravno i konkretno. S druge strane, plodovi i seme, kao ni zeleno lisnato povrće, nisu seno a veganska ishrana se na tome bazira. Sejtan se pravi od pšeničnog zrna tj. brašna. Najpribližnije senu, zapravo, su pšenične klice i pšenična trava, zar ne? A ko to jede? Sirovnjaci. Dakle, ko ovde jede čudne stvari?
То с телесним излучевинама је исто веганска мантра смишљена с циљем самоуздизања.
Постоји тачан и пристојан израз млеко, а јаја су јаја, а не некакве менструације као што ни вас вегане не зовем хербиТворима, травождерачима и сл.. или да вас зовем јер само такав став разумете.
Сада једем шуЊке, кобаЈсице, сланине, пршуте, без хлеба, али с поврће, оба лука и тако то.
Зими се једе јака рана.
) i postaviš klip nekih ostrašćenih idiota pa to računaš u dokaz???