Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cigarete za rak pluca, isto kao i mleko za osteoporozu i rak prostate.
veganstvo vodi samo u bolest (anoreksiju),razne vrste bolesti mozga u zavisnosti od imuniteta tela..obratite paznju ko se razmislja da udje u ovu sektu jer najveci broj geyeva upravo potice od vegana i vegetarijanaca..
propaganda veganistickih sektasa koji ubijaju svoje bebe jer im daju bademovo mleko umesto da bebe doje majcino mleko...veganski monstrumi osudjeni i leze zatvor zbog umorstva svoje bebe jer su joj promenili ishranu..ishrana mesom,povrcem i vocem vodi put ka uspehu u svakom smislu te reci..u zdravom telu zdrav duh..ishran biljkama vodi ka anoreksiji i bolesti mozga posle 10-11 meseci ishrane
Oo... ... Mleko je izvor zivota!
Ne prdi Kamajlo.Ako nisi znala a nisi, krave i druga stoka u mleku imaju jednu vrstu opijuma, a ta supstanca postoji u mleku iz razloga da tele dok je malo ne bi otislo od majke.
Po instiktu, krava kao i sve druge majke zivotinjskog carstva odbijaju mladunce od sise nakon nekog vremena jer je mladunce spremno za cvrstu hranu.
Ono se tada buni, rice i navalentno je zeleci da nastavi da sisa, a takva agresija dolazi iz prostog razloga jer se u mleku nalazi supstanca narkotickog dejstva.
Умирете од срчаног и можданог удара ко муве као што је наведено у америчком часопису Journal of Agricultural and Food Chemistry.

Ја говорим за рибље уље које је из јетре бакалара из северног Атлантика, а те наведене рибе ионако не једем, лосос је углавном скуп, а бакалар супер скуп.
Ja ne uzimam suplemente recimo, upravo pijem Ledeni kvas sa šljivom, prirodan izvor vitamina B kompleksa, uključujući i B12.Наравно да води.
Вишак глукозе иде у сало.
Зато је увече безбедније појести умерен месни оброк као парче домаће шунке јер је то чист протеин без глукозе... уосталом аткинсонова дијета је једеш протеине и масти и мршавиш.
Јбте ти везе немаш са физиологијом, само лупеташ неке мантре које су ти други веганисти усадили у главу, мада си за нијансу нормалнији од Ни-ките.

Imam jednog od 81 punu godinu sasvim je OK.A vidi čije je istraživanje, ko ga je finansirao-stočari, mesari i mlekari. Indikativno?
Aha, znači ti se suplementiraš, a smatraš vegansku ishranu neadekvatnom?Ja ne uzimam suplemente recimo, upravo pijem Ledeni kvas sa šljivom, prirodan izvor vitamina B kompleksa, uključujući i B12.
Da, i dovede se organizam u ketozu i unište se jetra i bubrezi a za njima i srce, a da i ne pričamo o solima iz šunke, kako su one "blagotvorne" za bubrege...
I zašto mi niko nije poslao link?!![]()
Možda, možda i ne, ali ko finansira i preporučuje razna mleka, čvarke i opstale Špecije od GMOsoje?A vidi čije je istraživanje, ko ga je finansirao-stočari, mesari i mlekari. Indikativno?
Aha, znači ti se suplementiraš, a smatraš vegansku ishranu neadekvatnom?Ja ne uzimam suplemente recimo, upravo pijem Ledeni kvas sa šljivom, prirodan izvor vitamina B kompleksa, uključujući i B12.
Da, i dovede se organizam u ketozu i unište se jetra i bubrezi a za njima i srce, a da i ne pričamo o solima iz šunke, kako su one "blagotvorne" za bubrege...
I zašto mi niko nije poslao link?!![]()
Čekaj, pročitaj šta si napisao koji post unazad. A razmisli, kad već poznaješ stvari, šta se dešava tokom dugogodišnjeg ždranja usoljenog dimljenog leša.
- - - - - - - - - -
Oko 96% soje se koristi za ishranu stoke a oko 90% je modifikovano. Dakle mi ljudi jedemo oko 4%.

Ne postoji realan argument da je veganisanje bolje od svaštojedne ishrane, čak ni vokabular tipa jedenje leševa ne čini veganizam ubedljivijim.Pa forum je mesto za diskusiju i iznošenje argumenata. Zar ne? A kad se ostane bez realnih argumenata, onda se suprotnoj strani kaže da sjađe i vređa se njena hrana? E pa ne jedemo seno, baš naprotiv.
Drugo... Možda tvoji roditelji imaju sreće, ali moj otac je umro mlad od srčanog udara i ja neću da rizikujem da se to i meni desi, kad već znam da imam takvu porodičnu istoriju bolesti. Ako mi je bonus na odluke koje sam donela prvenstveno zbog etike to što ću i da nadživim svoje roditelje, može, ne bunim se. Doktor Kempbel, autor čuvene Kineske studije, recimo žali što svog oca nije terao da se odrekne lešina i izlučevina u tanjiru, kaže, sad bi mu otac bio živ. (Koga zanima, knjiga je dostupna online u pdf formatu, besplatno, i na srpskom i na engleskom.)
Ama ko pase po livadi?! Počeo si da vređaš, očigledno ti fali argumenata.

Домаћа храна и намерно веганско-посна храна је део нормалне исхране, али не и искључиво веганисање.http://www.peta.org/living/food/accidentally-vegan/ A šta je tek sa proizvodima koji su namerno veganski/posni? I sa domaćom hranom?
Имају, тј могуће је да имају, али постоји и питање усвојивости, није то црно бело.Susam ima više kalcijuma od mleka, brokoli više aminokiselina od junetine a kelj više gvožđa od jetre. A sve bez zasićenih masti i lošeg holesterola i još sa gomilom drugih korisnih sastojaka.
Дуван и то онај индустријски, могу што шта да кажем, био сам пушач 16,5 година, чак и као активни кошаркаш!.Drugo, mog oca su ubili svinjetina i duvan, u kombinaciji. I genetika.
Не фали.Pošto DNK ne mogu da promenim, mogu da izbacim ostale faktore rizika. Takođe, sa majčine strane sam sklona autoimunim bolestima-ona ima reumatoidni artritis a ja MS i nijedan jedini relaps nisam omala otkako sam promenila ishranu, a pošto zbog beta interferona (imala sam i pod terapijom relapse, istina, blaže) na svaka 3 meseca radim kompletnu krvnu sliku i na 6 meseci i tireoidne hormone, i tu sam uočila značajno poboljšanje. Holesterol, sedimentacija i CRP su mi niži a hemoglobin viši nego dok sam bila svaštojed i jedno kraće vreme vegetarijanac iako sam tokom tog perioda čak i pila ono gadno gvožđe iz ampula.
- - - - - - - - - -
Fali ti argumenata? Izvoli pa pročitaj. http://www.svetlostistine.org/Knjige/KineskaStudijaKambel/Kineska_studija.pdf