Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ni pročitao link.
Ajmo opet:
http://www.stetoskop.info/Pravilna-ishrana-kao-prevencija-osteoporoze-1375-s5-content.htm
Tako sto osteoporoza nije manjak kalcijuma u telu. Nauci prvo sta je osteoporoza, pre nego sto krenes da je koristis kao argument, jer ovako taj "argument" sluzi samo kao dokaz za to koliki si ti diletant.
Tvoje znanje se izgleda celo svodi na "opstu kulturu". Ovaj put te je ista izdala maksimalno.
Divlje pečurke su bogat izvor vitamina D neophodnog za pravilnu resorpciju kalcijuma iz hrane. Balans kalcijuma i fosfora sam već opisivala. Osteoporoza je mnogo komplikovanija od unosa kalcijuma, a sama činjenica da ga u mleku ima dosta a opet samo mleko podstiče osteoporozu, ide u prilog tvrdnji da je mleko loše. Ponovo, ako niste, pročitajte Kinesku studiju.
Iz opste kulture bi trebao da znas, ako nesto tvrdis, da to trebas i da dokazes. Ti ne znas sta je osteporoza, pricas neku pricu, a nemas reference za tvoju tvrdnju. Bas si pacer i za osteoporozu i za opstu kultur.
Osteoporoza je mnogo komplikovanija od unosa kalcijuma, a sama činjenica da ga u mleku ima dosta a opet samo mleko podstiče osteoporozu, ide u prilog tvrdnji da je mleko loše.
vecina ljudi ima deficit vitamina d
Upravo tako, kad nesto tvrdis, onda treba da izneses i dokaze za to! Pa gde su ti dokazi za tu tvoju tvrdnju da je osteoporoza posledica nedostatka kalcijuma? Covece, ne znas nista i nadas se da ces ovde moci da prosipas svoje gluposti jer ne ocekujes da ni bilo ko drugi ovde zna ista vise od tebe. Eto, tu si napravio gresku u koracima. Iznesi dokaze za svoju tvrdnju, pa cu ti ja izneti dokaze koji pokazuju potpuno suprotno.
Moje linkove imas, a gde su tvoji linkovi posto ti povezujes osteoporozu sa nedostatkom magnezijuma ?! Lupetas , a da nijedan link nisi postavio, i jos tvrdis osteoporoza nedostatak magnezijuma......bas nebuloza.
Znaci nemas link pises bajke.
Moje linkove imas, a gde su tvoji linkovi posto ti povezujes osteoporozu sa nedostatkom magnezijuma ?! Lupetas , a da nijedan link nisi postavio, i jos tvrdis osteoporoza nedostatak magnezijuma......bas nebuloza.
Znaci nemas link pises bajke.
i jos tvrdis osteoporoza nedostatak magnezijuma......
Mislim da si poceo da haluciniras! 'Ajde, zabave radi, pronadji gde sam to rekao.
Halucinacije inace jesu jedna od osnovnih karakteristika shizofrenije![]()
N.Biljni proteini takozvani vlaknasti ne mogu se porediti sa proteinima iz mesa jer su susta suprotnost.
U pravu si. Proteini iz mesa vode kanceru.
Da, vitamin D3 suplementacija je obavezna... Mom sinu izlaze ekcemi bez ekstra D3Vitamina d ima najvise u ribama ali i u mleku, cedjenom soku pomorandze i zitaricama...magnezijuma ima najvise u bademima ...i vitamin c pomaze u prevenciji osteoporoze ali ne treba preterivati jer moze dovesti do kontraefekta.... vecina ljudi ima deficit vitamina d
Propaganda vasih veganistickih kraljeva kojima se klanjate...To nikada nije bilo tacno niti ce..Vidi samo pojavu ovog vegancica,upale oci,suv,zivi mrtvac..Zgrnuo stotine hiljada dolara da bi pricao o ovome,a uvece u tami svoje sobe se casti curetinom i belim mesom,ribom..Jede sve u sesnest a ovamo za proste ljude govori da je meso stetno..
Taj covek izgleda bas kao da ne jede meso... Izgleda slabo i bolesno. Znam starije ljude u boljoj situaciji i jedu meso.Propaganda vasih veganistickih kraljeva kojima se klanjate...To nikada nije bilo tacno niti ce..Vidi samo pojavu ovog vegancica,upale oci,suv,zivi mrtvac..Zgrnuo stotine hiljada dolara da bi pricao o ovome,a uvece u tami svoje sobe se casti curetinom i belim mesom,ribom..Jede sve u sesnest a ovamo za proste ljude govori da je meso stetno..
Iznosimo informacije jer tvrdite da meso nije stetno. To nije propaganda vec jasan dokaz da se mora razgraniciti i konacno da svima bude kristalno jasno - MESO JESTE STETNO.
Doktor Kolins je biohemicar, autor preko 300 naucnih radova.
Jako korektno sa tvoje strane sto vredjas coveka starog 81. godinu.
Taj covek izgleda bas kao da ne jede meso... Izgleda slabo i bolesno. Znam starije ljude u boljoj situaciji i jedu meso.
Taj covek izgleda bas kao da ne jede meso... Izgleda slabo i bolesno. Znam starije ljude u boljoj situaciji i jedu meso.
meni je scejedno sta on jede, samo necu da ljudima namecu svoje principe... Ni ja ne idem okolo da ubedjujem ljude da ne jedu secer, gluten i zitarice kao ja... Nerviraju me, pa kad cujem savete kako ti meso spusta frekvenciju! To je notorna glupost... I u istom dahu savetuju da ljudi piju one biljne proteine koji su kao prirodniji ... Mada ja nemam nista protiv tih preparata, ali biti tako ogranicen u svojim sudovima je meni cisto licemerje.da,sigurno jede vegansku hranu...jede ribu i belo meso 100%..sve zavisi od coveka do coveka kakav je zivot imao,kakvim se poslovima bavio,sigurno da nece izgledati neki mucenik koji je ceo zivot radio u kamenolomu kao dodatni izvor prihoda a kao glavni posao imao neki kicma trans u nekoj firmi poput nekog ko je imao fin i sredjen posao kao i zivot..vi to ne gledate tako,posebno ovi isprani vegani,odmah zakljucujete da je neko bolestan zbog mesa sto jede a ne zivotom koji je ziveo..
Videcemo tebe kako ces izgledati u 81. godini. Ja znam mesojede koji umiru u pedesetim, masovno.
Kolin Kempbel sa suprugom
![]()
jednom sam meditirala na tu temu i slucajno sam otisla u daleku buducnostmeni je scejedno sta on jede, samo necu da ljudima namecu svoje principe........cisto licemerje.
da,sigurno jede vegansku hranu...jede ribu i belo meso 100%..sve zavisi od coveka do coveka kakav je zivot imao,kakvim se poslovima bavio,sigurno da nece izgledati neki mucenik koji je ceo zivot radio u kamenolomu kao dodatni izvor prihoda a kao glavni posao imao neki kicma trans u nekoj firmi poput nekog ko je imao fin i sredjen posao kao i zivot..vi to ne gledate tako,posebno ovi isprani vegani,odmah zakljucujete da je neko bolestan zbog mesa sto jede a ne zivotom koji je ziveo..
- - - - - - - - - -
ma mene vasi veganski sajtovi ne zanimaju,to budalastine samo takve..lupetanje gluposti i velika propaganda kao i obrt para zasto se to toliko zastupa..zbog zdravlja sigurno nije..moc je u novcu!!
Upravo si ti to uradila malopre navodeci da covek izgleda slabo i bolesno i da je to jer ne jede meso.
Za osmu deceniju izgleda odlicno.
![]()
meni je scejedno sta on jede, samo necu da ljudima namecu svoje principe... Ni ja ne idem okolo da ubedjujem ljude da ne jedu secer, gluten i zitarice kao ja... Nerviraju me, pa kad cujem savete kako ti meso spusta frekvenciju! To je notorna glupost... I u istom dahu savetuju da ljudi piju one biljne proteine koji su kao prirodniji ... Mada ja nemam nista protiv tih preparata, ali biti tako ogranicen u svojim sudovima je meni cisto licemerje.
da je to jer ne jede meso.