Ja ne moram da postavljam linkove, ja nisam izneo nijednu tvrdnju, vec samo osporavam tvoje tvrdnje i cekam da postavis neki izvor kao dokaz. Naravno da to neces uraditi, jer ne postoji nijedan kredibilan izvor koji bi tvrdio to sto ti tvrdis, iz prostog razloga sto je potpuno netacno.
Ima ovde nekoliko moderatora, oni mogu da vide sve izmene, pa neka oni kazu da li je u bilo kojoj verziji nekog mog komentara postojalo ista o magnezijumu i osteoporozi. Imas ozbiljan problem, covece. Ili lazes ili haluciniras. Ni jedno ni drugo ne valja.
To da ti nekog nazivas baronom Minhauzenom je u najmanju ruku skandalozno, ali sam primetio kod tebe to jedno pravilo: kada si uhvacen u lazi/gluposti, u nedostatku argumenata, zauzimas ekstremno agresivan stav prema sagovornicima i vredjas, zato sto jedino to umes. Bolje bi bilo da pokusas da naucis nesto. Manje je sramota ne znati i nauciti, nego ne znati i biti tvrdoglava budala.
Sto se tice wikipedije, za razliku od tebe, ja ne moram da trazim informacije o ovome tamo, jer za razliku od tebe imam medicinsko obrazovanje i vrlo dobro znam o cemu govorim. Ipak, tebi ne bih zamerio kada bi sledeci put otisao bar na wikipediju i saznao bar najosnovnije informacije o onome o cemu planiras da pises. Spasices sebe ovakvih blamova.