Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj (ali samo moj) rezon je sledeći: Kao što ljudi sličnih aktivnosti (i veličinepudlala:Pse sam hranila i kuvanom hranom i granulama... nekako mi se cini da su granule bolja opcija, ne samo u smislu da je lakse izvrnuti vrecu i eto gotovog obroka, bez kuvanja i seckanja, vec i da su bolje za digestivni sistem psa i njegovo opste stanje...
One bi trebalo da su savrseno izbalansirane i prilagodjene odredjenom tipu psa (starost, velicina, stepen aktivnosti i dr), nisam sigurna da se to moze postici kuvanom hranom tako precizno.
Kakva su vasa iskustva?
Ma samo ti njega pusti tako da se zeza i tvrdi pazar,kad bas ogladni da vidis kako ce da jede...pa nije njemu do izgladnjivanja samog sebe,vec je razmazen i bezobrazan po malo...barem ja mislim da je tako...ja bih popizdela da se tako mucim kao ti!
Inace i ja pizdim na svako malo, ali dzabe, samo sebi iskidam zivce, a njega bas briga.
Naime, zenkica labradora jede sve sto joj dodje pd njusku. I granule, i voce, povrce, meso, cak je jednom i dve kriske limuna pojela. Ono sto je najbolje je, ne mesati granule i kuvanu hranu. Stvoricete probirljivog psa, ali iskreno, ni ja to potpuno ne postujem. Drugi moj pas, muzjak labradora, do skora nije jeo granule i bogami, birao sta ce pojesti od naseg rucka.
Onda sam ga ostavila gladnog dva-tri dana (zvuci surovo, ali je to bilo jedini resenje). Sada jede granule i junetinu i ne zali se puno.
Svoje pse hranim Ecopetom, a uvece im dajem junetinu sa povrcem.
ozeljno je da bude KOZIJI SIR....Astorela:Mogu ti ispricati pricu o moja dva psa.Naime, zenkica labradora jede sve sto joj dodje pd njusku. I granule, i voce, povrce, meso, cak je jednom i dve kriske limuna pojela. Ono sto je najbolje je, ne mesati granule i kuvanu hranu. Stvoricete probirljivog psa, ali iskreno, ni ja to potpuno ne postujem. Drugi moj pas, muzjak labradora, do skora nije jeo granule i bogami, birao sta ce pojesti od naseg rucka.
Onda sam ga ostavila gladnog dva-tri dana (zvuci surovo, ali je to bilo jedini resenje). Sada jede granule i junetinu i ne zali se puno.
Svoje pse hranim Ecopetom, a uvece im dajem junetinu sa povrcem.
) i maze ih kao lud, mada bi on sve jeo bez problema. Sto se tice toga da neki psi vise vole macece granule, to sam i cula i videla i mislim da je zbog toga sto imaju jaci miris (moja teorija). Moj nije bio toliko odusevljen onim najjeftinijim ganulama za stence(?Friskis, nisam sigurna) ali ove obozava. Koliko sam procitala psima ne odgovara promnljiva ishrana i treba im stalno davati istu hranu. Sto se tice voca Grile obozava jabuke i banane su mu drage a ni jagodu nije odbio
. Ne znam zasto ali sirovu sargarepu ne vari, vec je samo isitnjenu izbaci u stolici.