Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj (ali samo moj) rezon je sledeći: Kao što ljudi sličnih aktivnosti (i veličinepudlala:Pse sam hranila i kuvanom hranom i granulama... nekako mi se cini da su granule bolja opcija, ne samo u smislu da je lakse izvrnuti vrecu i eto gotovog obroka, bez kuvanja i seckanja, vec i da su bolje za digestivni sistem psa i njegovo opste stanje...
One bi trebalo da su savrseno izbalansirane i prilagodjene odredjenom tipu psa (starost, velicina, stepen aktivnosti i dr), nisam sigurna da se to moze postici kuvanom hranom tako precizno.
Kakva su vasa iskustva?
Astorela:Mogu ti ispricati pricu o moja dva psa.Naime, zenkica labradora jede sve sto joj dodje pd njusku. I granule, i voce, povrce, meso, cak je jednom i dve kriske limuna pojela. Ono sto je najbolje je, ne mesati granule i kuvanu hranu. Stvoricete probirljivog psa, ali iskreno, ni ja to potpuno ne postujem. Drugi moj pas, muzjak labradora, do skora nije jeo granule i bogami, birao sta ce pojesti od naseg rucka.
Onda sam ga ostavila gladnog dva-tri dana (zvuci surovo, ali je to bilo jedini resenje). Sada jede granule i junetinu i ne zali se puno.
Svoje pse hranim Ecopetom, a uvece im dajem junetinu sa povrcem.