Iseljenička viza za Ameriku I-130

Ja se izvinjavam svima, em se jure dodatni dokumenti, em se jure ispiti... Cela zbrka mi je u glavi.. :) Razgovor je prosao sasvim formalno sve, osnovna pitanja... Ali eto izgleda da nam fale neki jos papiri i ja jurim pasos novi da mi stigne, posto su mi rekli da uradim novi :) Tako da ne znam da li smo prosli ili nismo dok to sve ne zavrsimo :)

Pozdrav svima, a posebno Mikki. I naravno pitanje za Mikku. Nisam do sada aplicirala za vizu US. Planiram aplicirati za US useljenicku vizu K-1 (fiancé) pa me zanima sve u vezi iste i koliko proces traje. Da li ja pokrece istu odavde ili decko u Americi? Mmogo hvala I nadam se da ste svi uspjeli useliti se u Americi.
Pregrst je foruma koji se bave verenickim vizama jer je ta vrsta vize najpopularnija. Najbolje je da nadjete neki forum koji detaljno objasnjava kompletnu proceduru. Za pocetak, korisne informacije se mogu naci na https://www.boundless.com/immigration-resources/k-1-fiancee-visa-explained/#k1-visa-timeline

Pozdrav svima, zelela bih pre svega da se zahvalim Mikiju i svim ostalim forumasima na svim dosadasnjim informacijama i iskustvima koje su delili ovde na stranici. Evo posle 16 godina cekanja, napokon su odobrene vize. Posle razgovora smo morali da dostavimo jos neku dokumentaciju, cim su pogledali, poslali smo i pasose i evo dobili odgovor. Sad sledi tek sok i jos uvek neverica da se napokon putuje i zapocinje novi zivot u drugoj zemlji. Svima zelim uspeh i srecu, da uspesno zavrse ovaj dugogodisnji proces i da odu na zeljena mesta. Bitno je samo dosta strpljenja, cekanja i zivaca naravno za ceo proces. Srdacan pozdrav.

Back