Dirit007
Početnik
- Poruka
- 13
Ja sam F4,sto se tice PD stvarno sam zaboravila jer to traje bas dugo.Znam samo da sam dobila pismo dobrodoslice 15.5.2019.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa dokumentima je sve u redu i zadnji majl koi smo dobili je od pre mesec dana sa koim nas obavestavaju da je lokalna ambasada sad na potezu.
For the F-3 visa, the processing time can range from 1 year up to extreme cases of 10 years.
Ti si presao 10 godina, proveri da ti nisu izgubili dokumenta.
Pretpostavljam da trebate ponijeti i stari i novi, ali javiće se neko ko će znati tačno šta trebati uraditi. Možete li napisati koja je ambasada i koji je Vaš PD?Pozdrav svima,
Skoro naidjoh na ovu temu a u procesu sao iseljenja, zapravo zakazan nam je razgovor za f3 vizu.
Molila bih ako neko moze da mi pomogne vezano za pasoše, napravili smo nove jer su istekli a u svuda su evidentirani stari pasosi pa i u registraciji za intervju.
Hvala
Hvala Tessana na javljanju, svakako planiram zvati ambasadu sutra, pd stvarno ne znam, ali 2007 su moji roditelji predali.Pretpostavljam da trebate ponijeti i stari i novi, ali javiće se neko ko će znati tačno šta trebati uraditi. Možete li napisati koja je ambasada i koji je Vaš PD?
Tessana, pitali ste za PD oktobar 2007Pretpostavljam da trebate ponijeti i stari i novi, ali javiće se neko ko će znati tačno šta trebati uraditi. Možete li napisati koja je ambasada i koji je Vaš PD?
Ok, onda zovi lokalnu ambasadu i pitaj njih sta se konkretno desava sa dokumentima.Sa dokumentima je sve u redu i zadnji majl koi smo dobili je od pre mesec dana sa koim nas obavestavaju da je lokalna ambasada sad na potezu.
Pozdrav za sve clanove foruma. Sto se tice pozivanje lokalne ambasade u vezi informissnja oko desavanja sa dokumentima ja mislim da nema potrebe jernije samo moj slucaj takav sto se moze procitati na forumu.Hvala istrazivac pozdravOk, onda zovi lokalnu ambasadu i pitaj njih sta se konkretno desava sa dokumentima.
Pozdrav svima,Pozdrav svima,
Skoro naidjoh na ovu temu a u procesu sao iseljenja, zapravo zakazan nam je razgovor za f3 vizu.
Molila bih ako neko moze da mi pomogne vezano za pasoše, napravili smo nove jer su istekli a u svuda su evidentirani stari pasosi pa i u registraciji za intervju.
Hvala
Da Vam odgovorim u vezi sa Vasim pitanjem za promenu pasosa posto je moj slucaj bio indentican kao Vas samo je u pitanju F4 viza sto sada nije vazno.Pozdrav svima,
Hvala
Hvala Vam na javljanju, sve smo obavili, promenili kroz aplikaciju, zavrsili lekarski i sad još čekamo razgovor, dodatno su mi jos trazili rodni list iz Hrvatske, jer sam tamo rođena. E sad panika pred razgovor....Inace sto se čekanja tiče, nas su odmah pozvali nakon sto je ukinuta zabrana, mada smo mi trebali još prije godinu i vise sve obaviti. Sve usporenije radi....puno sreće svima, javljam se poslje razgovora.Da Vam odgovorim u vezi sa Vasim pitanjem za promenu pasosa posto je moj slucaj bio indentican kao Vas samo je u pitanju F4 viza sto sada nije vazno.
Vece pre zakazanog intervjua u Bg iz ambasade me je pozvao covek koji je spremao dokumenta za moju porodicu. Video je da smo od popunjavanja formulara do intervjua menjali pasose. Pasosi koji su evidentirani u formularu ( zaboravila sam kako se zovu, u koji ma ste izmedju ostalog slali i dokumenta iz policije, vojske, suda...) i pasose koje donosite i ostavljate u ambasadi da se viziraju MORAJU biti isti.
Covek iz ambasade mi je otkljucao formulare na dva sata da u njih ubacim brojeve i datume novih pasosa. Dobila sam tom prilikom i broj telefona da se u roku od ta dva sata javim i potvrdim da sam sve obavila.
Poziv sam dobila posle 6 pm jednog cetvrtka, a intervju je bio sutra dan u 9 am. ( u medju vremenu sam morala na roditeljski sastanak..)
Da ne brinete, ispravljate samo broj pasosa i datum izdavanja.. da ne pomislite da popunjavate sve one silne podatke..
U ambasadi se pred konzulom zaklinjete da ste naveli sve tacne podatke o sebi i clanovima porodice i zato sve mora biti istinito i tacno- tako mi je sluzbenik objasnio, a ja sam to sutradan videla da je zaista tako.
Ukoliko ne uspostavite kontakt sa ambasadom. sigurna sam da ce oni uspostaviti sa Vama. Nemojte se puno sekirati jer je to zadnji korak i to formalan i uskoro Vas ceka viziran pasos i let preko okeana.
Srdacan pozdrav Vama, Vasoj porodici i svim forumasima koji cekaju da se njihov slucaj resi.
A najveci pozdrav saljem Miki jer bez njegovog angazovanja, truda i energije ovaj forum najverovatnije ne bi ni postojao i bilo bi puno vise zaglavljenih ljudi koji ne bi znali sta da rade, bez nedostatka informacija... A jedan covek je taj put prosao i stavio se na raspolaganje svima nama koji smo cekali, prosli to i sada zivimo u Usa
T
Pozdrav svima,Hvala Vam na javljanju, sve smo obavili, promenili kroz aplikaciju, zavrsili lekarski i sad još čekamo razgovor, dodatno su mi jos trazili rodni list iz Hrvatske, jer sam tamo rođena. E sad panika pred razgovor....Inace sto se čekanja tiče, nas su odmah pozvali nakon sto je ukinuta zabrana, mada smo mi trebali još prije godinu i vise sve obaviti. Sve usporenije radi....puno sreće svima, javljam se poslje razgovora.
Pozdrav svim clanovima foruma. Jedno pitanje za Sanju predpostavljam da si se raspitala za sve oko validnosti pasosa, pa te stoga pitam dali znas koliko mora da bude minimalni rok vazenja pasosa da bi uopste
Pozdrav,Pozdrav svim clanovima foruma. Jedno pitanje za Sanju predpostavljam da si se raspitala za sve oko validnosti pasosa, pa te stoga pitam dali znas koliko mora da bude minimalni rok vazenja pasosa da bi uopste mogla da se postavi viza u pasos?