pozdrav Mika dobili smo mail od NVC na sina je naznačen da obrazac I-862 ima ostvaren minimum i da stavka bruto godišnji državni porez treba korekciju ali da se ne treba slati njima nego da ga sin ponese na razgovor.Sad me zanima da li znaš koliki iznos treba biti znam da je to veoma bitna stavka, a suprug mi ne da za pravo pa je tu došlo i do nesporazuma jer ne želim da odem na razgovor i da nas odbiju.Cijeli proces se otegao inače sam jako strpljiva međutim od advokata kog smo angažovali je mala korist ( recimo originalna dokumenta su se zagubila trebam nova za razgovor ne znam da li treba prevesti - advokat kaže ne treba). Za mene još ništa nisu poslali suprug zvao rekli da čekam jer nije navodno prošlo 60 radnih dana pošto smo slali kopja ličnih dokumenata koja su se zagubila.
Šta mi je za očekivati neizvjesnost + čekanje + nemoć koju osjećam u vezi sa svim me nervira, a da ne spominjem advokata kog smo na žalost angažovali da nebi prolazili kroz sve ovo proces smo započeli u jul 2013. Hvala za sve do sad i pametan savjet ako ga imate.

[/QUOTE
Pozdrav mika
Gore je bila moja greška u pitanju je I-864. Juče je stiglo pismo od NVC datum zakazanog razgovor 20.4. upute za ljekarski. U pismu su kodovi i lista dokumenata preveli smo i ispostavilo se da je NVC pojedina dokumenta sa liste dostavio u ambasadu SA. Zanima me da li sad ta dokumenta trebam nositi na razgovor ili ne jer nije konkretno navedeno - poprilično nejasno .
I opet da pitam u vezi I-864 . Dakle isto je i za mene ali eto na sina kažu da treba korekciju i sad da li postoji mogućnost da meni odobre vizu, a sinu ne ili oni nas gledaju u paketu.
hvala puno