Iron Maiden

Take ribe su uglavnom vegeterijanci i tako to. Treba ima samo po bala sena i mogu da brste ceo dan. To ne košta puno. U stvari zavisi , bala deteline je malo skuplja on bale sena.

Jes, a koliko koštaju razni Kristali, Dom Perinjoni i slične perverzije...

Нема рок концерта који није био попљуван у Блицу и то што су сад нажврљали није никакво изненађење...

Ali obavezno ih prvo stave u rubriku 'in' zato što su održali fantastičan cert :roll:
Baš me zanima koliko čega treba da poždereš i popiješ da nabudžiš ceh od 10000 evara za jedan dan :think:

Bio jedan deda pored mene.. Mejdenova fufa ****** sav uniformisan.. Izgubio se deda poceo on kao da svira.. I samo izbrne ruku i ja skocim i pivo po meni... I ja stojim gledam u njega i kazem "si bas morao" ... Samo se nacerili...xD...Bas je bilo jako..

POZZ za sve fanove Mejdena.
Bio sam na koncertu,u 2-3.redu,naravno Fan Pit.
Ludilo.
Najboljih dva sata mog života.
Ali sam mnogo čekao da počnu,oko 2 sata sam stajao.
Ali vredelo je.
TO SU IPAK MEEEJDENI

Khm... Za one koji još ne znaju...

"Iron Maiden: Flight 666", muzičko-dokumentarni film, koji prati britanske heavy metal legende tokom dela njihove "Somewhere Back in Time" turneje, snimljen u februaru i martu 2008. godine, biće premijerno prikazan u bioskopima širom sveta 21. aprila. Na listu gradova u kojima će film biti prikazan, nedavno je uvršten i Beograd. Premijerno i jedino, film će moći da se pogleda u Kolosej multipleksu, u novootvorenom tržnom centru Ušće, 21. aprila u 20 časova. Prodaja karata, po ceni od 420 dinara, počinje 17. aprila, na blagajni bioskopa.
Više informacija: http://www.mcf.rs

Jedan od problema je i to što se ovaj film prikazuje isključivo u ovim multiplex-theatre-digitalnim bioskopima, a u mnogim gradovima Srbije ni oni obični više ne rade.
U svakom slučaju, onaj MCF je sajt distributera, pa ih pitajte zašto nema u drugim gradovima.

Strasno,o cemu (ni)su oni mislili.
A za fanove iz drugih gradova boli ih uvce.Svasta.

Pa svaki fan,odakle god da je,mislim isključivo na Srbiju,će doći.Ako je fan.Ako nije...
Žaliće se.
I koncert je bio samo u BG-u,što se Novosađani nisu žalili?
Na koncertu sam sreo čoveka iz Bugarske.
Što će reći,ako si fan,nije ti daleko ništa za Mejdene.

Pa svaki fan,odakle god da je,mislim isključivo na Srbiju,će doći.Ako je fan.Ako nije...
Žaliće se.
I koncert je bio samo u BG-u,što se Novosađani nisu žalili?
Na koncertu sam sreo čoveka iz Bugarske.
Što će reći,ako si fan,nije ti daleko ništa za Mejdene.

Brate... :roll:
Ne možeš da porediš koncert i ovo...
Ma koliko želela da dodjem, ne mogu,
jer bi me sve ukupno izašlo koliko i karta za jedan koncert.
I ako zbog toga nisam pravi fan... Pa, nek nisam.
Biću pozer :cool:

Bio sam u parteru, prvi red, *** nisam imao sa kim da idem u fan pit...

Nisam ni ja.Ovi moji,što sam sa njima išao,su imali kartu za tribine...
Ali je bilo ludo.
Gledao sam ih sa razdaljine od par metara.
Kad se setim onog početka.Transylvania,pa Aces High,ludnica.
A tek za Fear...Ja još imam modrice na nogama od silnog guranja,šutiranja,padanja...

Jao kad se setim Cercilov govor, i onda ACES HIGH, pa ja sam poludeo na toj pesmi, mislim da sam izudarao sve oko mene hahah... A posle Phantom Of The Opera nisam vise imao snage, na ovim pesmama posle sam samo stajao i pevao...nisam mogao bre, svi oko mene po 2 metra... :)... Ali najbolja pesma je po meni bila Rime Of The Ancient Mariner, one vatromete kod soloa cu da pamtim celog zivota...

Back