Iron Maiden

moj jubilarni 1.666. post ostavljam na ovoj temi :D

albumThumb_3576_Iron_Maiden_-_The_Number_Of_The_Beast.jpg

cheers!

čestitam! (;
ček samo do 6666. posta da dođeš (:

He's walking like a small child
But watch his eyes burn you away
Black holes in his golden stare
God knows he wants to go home
Children of The Damned

He's walking like a dead man
If he had lived he would crucified us all
Now he's standing on his last step
He thought oblivion well it beckons us all
Children of The Damned

Jao, pa ljudi moji, pozdrav svima, tek sada video ovaj forum

Prvo da počnemo od omiljenih pesama:

1. The Trooper
2. Still Life
3. Paschendale
4. Dance of Death
5. Hallowed by thy Name
6. Rainmaker
7. Aces High
8. The Number of the Beast
9. 2 Minutes to Midnight
10. Caught Somewhere in Time
11. Flash of the Blade
12. Run to the Hills
13. Children of the Damned
14. The Longest Day
15. Out of the Shadows

A sada Obaveštenje: NOVI ALBUM IZLAZI BLIZU MARTA 2009 GODINE

Meni je omiljeni The Number Of The Beast, pa onda Dance Of Death, Powerslave... nema sanse da bude novi album kao Powerslave ili Somewhere In Time... Ali se nadam da ce bar pola pesama da bude krace od 5 minuta na primer, i ako je A Matter Of Life And Death extra album, ako ponovo stave sve pesme preko 7 min, mislim da nece dobro da prodje...

zasto powerslave i somwhere in time?
realno, najbolji je prvi album.

Napisao sam negde na drugoj temi da mi je period 1980-1981 Golden Age (Di'Anno) i 1982-1988 Epic Age (Dickinson).
Meni se više svidja period 1982-1988, a pogotovo 1984-1986.
Powerslave i Somewhere in Time su mi od dva najjača albuma jer nemaju nijednu lošu pesmu.
Dok mi se sa Iron Maiden i Killersa albuma ne svidjaju:

Running Free
Strange World
Charlotte the Harlot
Iron Maiden

Another Life
Prodigal Son
Drifter

Meni je omiljeni The Number Of The Beast, pa onda Dance Of Death, Powerslave... nema sanse da bude novi album kao Powerslave ili Somewhere In Time... Ali se nadam da ce bar pola pesama da bude krace od 5 minuta na primer, i ako je A Matter Of Life And Death extra album, ako ponovo stave sve pesme preko 7 min, mislim da nece dobro da prodje...

Znam samo se šalim ali bih voleo da vuče ka tom periodu.
Sa ovim se slažem šta si napisao da pesme trebaju da budu max 5 min.
Ne volim kada traju duže. :)

Jao, Bože... :roll: Čitam sad u Blicu, Maideni su 'out' (:lol:), jer su navodno ojadili organizatore certa u Bgu za troškove smeštaja i hrane od 10000 evara :roll: A baš me zanima koliko koštaju nenormalni zahtevi onih Pusiketdols i njima sličnih koji zahtevaju potoke šampanjca, pečene ševe i tome slično...

Jao, Bože... :roll: Čitam sad u Blicu, Maideni su 'out' (:lol:), jer su navodno ojadili organizatore certa u Bgu za troškove smeštaja i hrane od 10000 evara :roll: A baš me zanima koliko koštaju nenormalni zahtevi onih Pusiketdols i njima sličnih koji zahtevaju potoke šampanjca, pečene ševe i tome slično...
Take ribe su uglavnom vegeterijanci i tako to. Treba ima samo po bala sena i mogu da brste ceo dan. To ne košta puno. U stvari zavisi , bala deteline je malo skuplja on bale sena.

Znam samo se šalim ali bih voleo da vuče ka tom periodu.
Sa ovim se slažem šta si napisao da pesme trebaju da budu max 5 min.
Ne volim kada traju duže. :)

Ne lupajte :D Najbolje pesme Mejdena su one preko 7 min. (Rime, Sign of the cross, Alexander the great, Phantom of the opera, Hallowed be thy name, Dance of death, Paschendale, Powerslave, Caught somewhere in time, Seventh son itd.) I vama se to ne svidja? ;)

Take ribe su uglavnom vegeterijanci i tako to. Treba ima samo po bala sena i mogu da brste ceo dan. To ne košta puno. U stvari zavisi , bala deteline je malo skuplja on bale sena.

:lol: :lol: :lol:

Ne lupajte :D Najbolje pesme Mejdena su one preko 7 min. (Rime, Sign of the cross, Alexander the great, Phantom of the opera, Hallowed be thy name, Dance of death, Paschendale, Powerslave, Caught somewhere in time, Seventh son itd.) I vama se to ne svidja? ;)

Da dobre su ove do '88 nakon toga smor. :mrgreen:
Dance Of Death smara.
Paschendale smara.
Sign Of The Cross smara.
Uglavnom sve mi je bzv. posle '88.

Poslednja izmena:

:lol: :lol: :lol:

Pa jesu te tu najbolje, ali ako sve budu vise od 7 minuta kao na AMOLAD-u bice malo glupo...mislim Different World, The Pilgrim i Out Of The Shadows su krace, ali sve ostale su duze... :amen:

Нема рок концерта који није био попљуван у Блицу и то што су сад нажврљали није никакво изненађење...

Back