+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
 - 11.387

najjači je Steve s ovim cvikama 
a kad vidim ovu scenografiju za ROTAM.... ne smem ni da zamislim kako je zvučala

a kad vidim ovu scenografiju za ROTAM.... ne smem ni da zamislim kako je zvučala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne smem ni da zamislim kako je zvučala![]()
 Po mnogima najbolji deo koncerta.
 Možete videti naš trve kombi. 
Spooky...Po mnogima najbolji deo koncerta.

Jao, pa ljudi moji, pozdrav svima, tek sada video ovaj forum
Prvo da počnemo od omiljenih pesama:
1. The Trooper
....
A sada Obaveštenje: NOVI ALBUM IZLAZI BLIZU MARTA 2009 GODINE

a kad vidim ovu scenografiju za ROTAM.... ne smem ni da zamislim kako je zvučala :neutral

zasto powerslave i somwhere in time?
realno, najbolji je prvi album.
Meni je omiljeni The Number Of The Beast, pa onda Dance Of Death, Powerslave... nema sanse da bude novi album kao Powerslave ili Somewhere In Time... Ali se nadam da ce bar pola pesama da bude krace od 5 minuta na primer, i ako je A Matter Of Life And Death extra album, ako ponovo stave sve pesme preko 7 min, mislim da nece dobro da prodje...

), jer su navodno ojadili organizatore certa u Bgu za troškove smeštaja i hrane od 10000 evara Take ribe su uglavnom vegeterijanci i tako to. Treba ima samo po bala sena i mogu da brste ceo dan. To ne košta puno. U stvari zavisi , bala deteline je malo skuplja on bale sena.Jao, Bože...Čitam sad u Blicu, Maideni su 'out' (
), jer su navodno ojadili organizatore certa u Bgu za troškove smeštaja i hrane od 10000 evara
A baš me zanima koliko koštaju nenormalni zahtevi onih Pusiketdols i njima sličnih koji zahtevaju potoke šampanjca, pečene ševe i tome slično...
Meni je omiljeni The Number Of The Beast, pa onda Dance Of Death, Powerslave... nema sanse da bude novi album kao Powerslave ili Somewhere In Time... Ali se nadam da ce bar pola pesama da bude krace od 5 minuta na primer, i ako je A Matter Of Life And Death extra album, ako ponovo stave sve pesme preko 7 min, mislim da nece dobro da prodje...
Znam samo se šalim ali bih voleo da vuče ka tom periodu.
Sa ovim se slažem šta si napisao da pesme trebaju da budu max 5 min.
Ne volim kada traju duže.![]()
Take ribe su uglavnom vegeterijanci i tako to. Treba ima samo po bala sena i mogu da brste ceo dan. To ne košta puno. U stvari zavisi , bala deteline je malo skuplja on bale sena.

Ne lupajteNajbolje pesme Mejdena su one preko 7 min. (Rime, Sign of the cross, Alexander the great, Phantom of the opera, Hallowed be thy name, Dance of death, Paschendale, Powerslave, Caught somewhere in time, Seventh son itd.) I vama se to ne svidja?
![]()

Ne lupajteNajbolje pesme Mejdena su one preko 7 min. (Rime, Sign of the cross, Alexander the great, Phantom of the opera, Hallowed be thy name, Dance of death, Paschendale, Powerslave, Caught somewhere in time, Seventh son itd.) I vama se to ne svidja?
![]()
![]()
![]()

Jao, Bože...Čitam sad u Blicu, Maideni su 'out' (
), jer su navodno ojadili organizatore certa u Bgu za troškove smeštaja i hrane od 10000 evara
A baš me zanima koliko koštaju nenormalni zahtevi onih Pusiketdols i njima sličnih koji zahtevaju potoke šampanjca, pečene ševe i tome slično...