Iron Maiden

Ceo AMOLAD album je na fazonu 4 akord koji se vrte u krug, mada ima nekih malih varijacija.
Stalno E-C-G-D, i u vecini pesama sa vecine albuma se taj sablon koristi. Mada samo Bogovi kao Maideni mogu na snime 10 pesama sa istom muzikom, a i dalje nas mogu ubediti da su kvalitetni, i da nisu otisli u komercijalu. I dalje uspevaju da nas - radnicku klasu, otrgnu od stvarnosti i okrutne realnosti, i doprinose da se uz njihovu muziku mnogo bolje osecamo...

Live in Dallas 2010

1. The Wicker Man
2. Ghost Of The Navigator
3. Brighter Than A Thousand Suns
4. El Dorado
5. Paschendale
6. The Reincarnation Of Benjamin Breeg
7. These Colours Don't Run
8. Blood Brothers
9. Wildest Dreams
10. No More Lies
11. Brave New World
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden

Encore
14. The Number of the Beast
15. Hallowed Be Thy Name
16. Running Free

oce li oni skoro u bg?
jel moze neko da mi preporuci njihove dobre pesme koje sviraju na certu jer planiram da idem da vidim i to cudo(mada mislim da ne mogu da prevazicu Godove iz AC/DC-a :D )..
znam neke stvarti:
fear of the dark
trooper
number of the best
run to the hills

Bili su 2007 i 2009, gde si bio tada? :)
Ne verujem da ce nas posetiti na ovoj turneji, a i lista nije neka, barem meni osim 1, 2 i 11, to bih voleo da cujem live.
Evo nekih pesama pa pravac yt. ;)

slikae.png

Pa,znash,ne zavisi sve od nijih,to su i nashi organizatori.Mozda oni hoce da dodju,a nashim organizatori so to nekako ne ispalti.Ne znam,samo iznosim moje razmishljanje.A mozda i dodju,nema shanse da su ovo svi datumi u turneji...

Hehe, danas sam bio medju nekih 10 metalaca, a jedan je pricao kako je preslusao ceo novi album Maidena. Upitah ga gde je cuo pesme, rekao mi je da ih je sve prokopao na youtube-u, a kada sam ga pitao kako se zove album, ili bilo koja pesma, odgovorio mi je: ``Ma ne znam, ne secam se...``
...Pacenik...

Back