saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
Najjachi album im je Brave New World po meni...ne znam, od pochetka do kraja albuma svaka pesma je odlichna...Ne mogu da odluchim koja mi je omiljena
uf Maideni nisam ih skoro slushala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dream of mirrors
the nomad 
one more time...I'm running free yeeeah 
blood brothersdream of mirrors
the nomad
mene je ovaj snimak iz doningtona više puta dokrajčio...zadnja pesma s certa...ovaj deo od otprilike 3:50 do 5:15 manje više...kad krene da se oprašta s publikomone more time...I'm running free yeeeah
blood brothersdream of mirrors
the nomad
mene je ovaj snimak iz doningtona više puta dokrajčio...zadnja pesma s certa...ovaj deo od otprilike 3:50 do 5:15 manje više...kad krene da se oprašta s publikomone more time...I'm running free yeeeah
paul mnogo bolje otpeva ovu pesmu
Zasto mislis da se oprasta? nije mu to zadnji koncert... a kad Adrian dodje, to je zakon..
pa to je bilo '92e... on je tada odlazio iz benda.i tada nije mogao da zna kako će sve krenuti i da li će se opet vratiti. a blejza su tek trebali da pronađu ('94e)
meni je paul bolji pevac. bruce peva suvise napadno. sa dolaskom brucea izgubili su onu armosferu sto su imali!
au bre ne seri, Bruce je najbolji metal pevac svih vremena!!!!! O da..
kako kome
au bre ne seri, Bruce je najbolji metal pevac svih vremena!!!!! O da..

jedan od najboljih!!! da je odlichan pevach jeste ali pored Ronnie James Dio-a teshko da moze biti najbolji![]()
oproshtajni koncert je bio Raising Hell sa onim horror iluzionistom Francis Drake-om a ne Donington
jedan od najboljih!!! da je odlichan pevach jeste ali pored Ronnie James Dio-a teshko da moze biti najbolji![]()

Paul Di Anno je bio cool lik![]()
Bio je odlican pevac, ali mu je ponasanje retardirano... Koncert Paul-a kod nas je 18. novembra...vec sam kupio kartu![]()
Mislis zato sto se drogirao?
*** rock star!![]()