Iron Maiden

E video je moj drug u knez mihajlovoj Audio CD Somewhere Back In Time i DVD sa Flight 666... KOLIKO KOSTA TAJ DVD GDE IMA I KONCERT I FILM!? Treba mi brzo!
Ima kod mene za 300 din, osto k'o original samo bez omota i na 4 umesto 2 diska. :lol:
A ovaj baš original ti je oko 2500 valjda. :mrgreen:

Gledao sam ga i u bioskopu, neuporedivo bilji dozivljaj....
O da... Treba ti neki ogorman TV i bolestan zvučni sistem da bi makar prismrdelo onome iz bioskopa.

Poslednja izmena:
Ima kod mene za 300 din, osto k'o original samo bez omota i na 4 umesto 2 diska. :lol:
A ovaj baš original ti je oko 2500 valjda. :mrgreen:

O da... Treba ti neki ogorman TV i bolestan zvučni sistem da bi makar prismrdelo onome iz bioskopa.

Kupio sam ga!!!!!!!!!!! I ******* GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 kosta, Film + Koncert... aj pozz idem da gledam :lol: UP THE IRONS!

Buržuju! Bolje da si skinuo sa neta pa od tih para kupio kartu za Jon Oliva's Pain i za preostalih 800 dinara nakupovao pivo za drugare. :P :lol:

Je l' standard edition ili onaj neki đavo sa extended bookletom il' šta god?

Standard Edition... Extra je bre!!! A i uospte nije puno para... Boskko... Plato u Knez Mihajlovoj, ne znam ulicu, kod one fontane gde moze da se pije voda :lol::lol: ... Ali znam da mi je rekao da imaju jos 3 primerka, a ja uzeo 1, tako da pozuri... :lol:

skinuo sam ga sinoć i odgledao pola, a malo pre i završio film... Gledao sam ga i u bioskopu, neuporedivo bilji dozivljaj....

Ej čoveče ne da sam se smorio nego užas, odgledao sam na preskokce.
Ne mogu više Maidene da slušam nije to onaj isti osećaj kao sa 15-16 god. :confused:
Da su tada došli u BG bio bih u fazonu kao i ovaj dečko Powerslave94.
Iako sam bio na oba koncerta 2007 i 2009 jednostavno nije to to. :confused:

Ej čoveče ne da sam se smorio nego užas, odgledao sam na preskokce.
Ne mogu više Maidene da slušam nije to onaj isti osećaj kao sa 15-16 god. :confused:
Da su tada došli u BG bio bih u fazonu kao i ovaj dečko Powerslave94.
Iako sam bio na oba koncerta 2007 i 2009 jednostavno nije to to. :confused:

A kako nije to to? Pa sad su uzivo bolji nego ikad :confused: Sto se tice albuma, naravno da ne mogu da prave isto kao od The Number Of The Beast-a pa do Seventh Son-a, mislim, niko ne moze, ali su extra i sad...

A kako nije to to? Pa sad su uzivo bolji nego ikad :confused: Sto se tice albuma, naravno da ne mogu da prave isto kao od The Number Of The Beast-a pa do Seventh Son-a, mislim, niko ne moze, ali su extra i sad...

Ne mogu to da ti objasnim bio sam zaludjenik isto kao i ti ali jednostavno te pusti vremenom.
Tako to ide, uostalom videćeš i sam iako sada ne veruješ u to. :)

Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.

Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi. :P

Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.

Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi. :P

Neko voli,neko ne voli i normalno je da svako ima svoje misljenje!
Ne razumem zasto je idiot???
Smorili ste vise vi fanovi,cim neko ne voli vasu Maiden religiju odmah ga vredjate!

Back