- Poruka
- 12.955
pray the lord
i ja se prikljucujem
i ja se prikljucujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi uopste zao sto nece nista svirati nista sa albuma iz devedesetih,osim Fear Of The dark,devedesete su bile sunovrat decenija za Maiden,dok se Bruce i Adrian nisu vratili.Profesionalac:Ti mora da se salis
Ja se iskreno nadam da ovako nesto nece biti kod nas... Setlista je uzasna i ni za trunku nije bolja od one kad su svirali ceo album... Fali par stvari sa Dance of Death i Brave New World a bogami i sa Blejzovih albuma... I smorili su za medalju sa ovim hitovima, ima toliko drugih pesama koje su dosta bolje a skoro nikad ih ne sviraju![]()
A jer josh uvek vazhi ono za nabavljanje VIP karti?zoranpetrovic84:Ne verujem brateVerovatno u VIP-u ili ispred bine...
Moze jer 20 godina na svakom koncertu sviraju tu pesmu! A pored nje ima toliko dobrih pesama koje nikad nisu svirali na novijim turama - The Prisoner, Killers, Drifter, ceo album Piece of Mind osim The Trooper, ceo album Somewhere in Time itd.Sarge:Kako moze Beast i ostalo iz osamdesetih da dosadi?
Ocean_state:A jer josh uvek vazhi ono za nabavljanje VIP karti?
E a jer postoji neka shansa da se upadne tako? Mislim sa nekoliko litri piva.
Tacno je.U KST-u mislim da ce biti posle taj party,al nisam siguran,ipak ti proveri to...andja_stay_cool:jel tacno da ce posle koncerta biti zurka..negde u gradu..na koju ce moci da udju samo ljudi sa kartama sa maidena??/
Pa nije iskljuceno da ce i kod nas biti tenkitj.MarilynManson:Ahhhh, stwarno je sooper tenkitj
I ja sam regowan na njihow 4um i stalno pratim nowe informacije u wezi setlisti/slika itd....
ako bude radioWhitesnake:Tacno je.U KST-u mislim da ce biti posle taj party,al nisam siguran,ipak ti proveri to...
Ma ja imam karte ali se raspitujem za druga. Ali nema veze. Njemu ce mozda ortak da nabavi. Kolko te placaju?zoranpetrovic84:Nista od karata, izvini ako sam te zajebao
Realno postoji...ali nisam bas siguran da ce pustati za pivdzanu...posto kao obezbedjenje ne sme da cirka...mada svi na kvarno cugaju...tako da pokusaj...ili mozda sa bar malo kitnice![]()
Ja josh manje znam,veruj mi....ma kako god bre,koncert je najbitnijibufla:ako bude radio
renovira se koliko sam cuo + blokada fucksa
ali ne znam da li to utice na nesto
Peshke bre jbt.!andja_stay_cool:moze neko da me uputi kako da stignem do kst-a?
Molim vas ponovo da obavestite publiku da ne nosi fotoaparate, snimace
zvuka i slike, kovnani novac, upaljace, narukvice s nitnama, lance,
pice, hranu, oruzje itd. Kontrola na ulazu ce biti vrlo stroga i
naglasite im da je neophodno da se dodje ranije. Vrata hale I se
otvaraju u 17 casova. Molimo publiku da dodje na vreme da se ne bi
pravila nepotrebna guzva na ulazu.
Koncert pocinje u 20h koncertom Lauren Harris i nece biti kasnjenja.
+SpookyGirl+:bilo bi lepo kad bi i kod nas bio ovakav tenkić...![]()