IRON MAIDEN Beograd

kažu Grci da je setlista bila ista, ali i da je Brus otpevao refren iz Alexander The Great 2 puta...

The show was great. The audience was great. There were more than 10000 fans. The arena was very good. We had the chance to watch the show from very close. Bruce tried to sing the Alexander the Great chorus twice. A fan in the middle of arena had a poster, and was written on it "Alexander the Great please". Someone else in front of the scene had another poster and was written on it "Happy Birthday Steve". He gave the poster to Bruce and he showed to Steve. Then we sang the Happy Birthday song for Steve Harris. Can you imagine? 10000 fans were singing Happy Birthday Steve!!!! It was amazing.

registrujte se na njihov forum, ima uvek svežih informacija...

bilo bi lepo kad bi i kod nas bio ovakav tenkić...:mrgreen:

CIMG0541-1.jpg

Profesionalac:
Ti mora da se salis
Ja se iskreno nadam da ovako nesto nece biti kod nas... Setlista je uzasna i ni za trunku nije bolja od one kad su svirali ceo album... Fali par stvari sa Dance of Death i Brave New World a bogami i sa Blejzovih albuma... I smorili su za medalju sa ovim hitovima, ima toliko drugih pesama koje su dosta bolje a skoro nikad ih ne sviraju :(
Nije mi uopste zao sto nece nista svirati nista sa albuma iz devedesetih,osim Fear Of The dark,devedesete su bile sunovrat decenija za Maiden,dok se Bruce i Adrian nisu vratili.
Kako moze Beast i ostalo iz osamdesetih da dosadi?

Sarge:
Kako moze Beast i ostalo iz osamdesetih da dosadi?
Moze jer 20 godina na svakom koncertu sviraju tu pesmu! A pored nje ima toliko dobrih pesama koje nikad nisu svirali na novijim turama - The Prisoner, Killers, Drifter, ceo album Piece of Mind osim The Trooper, ceo album Somewhere in Time itd.
Btw. sta fali albumima posle Adrianovog odlaska? Meni je jedini njihov, da kazes, los album Virtual XI (mada i na njemu ima ok pesama)

Ocean_state:
A jer josh uvek vazhi ono za nabavljanje VIP karti?
E a jer postoji neka shansa da se upadne tako? Mislim sa nekoliko litri piva.

Nista od karata, izvini ako sam te zajebao :(
Realno postoji...ali nisam bas siguran da ce pustati za pivdzanu...posto kao obezbedjenje ne sme da cirka...mada svi na kvarno cugaju...tako da pokusaj...ili mozda sa bar malo kitnice ;)

MarilynManson:
Ahhhh, stwarno je sooper tenkitj :D
I ja sam regowan na njihow 4um i stalno pratim nowe informacije u wezi setlisti/slika itd....
Pa nije iskljuceno da ce i kod nas biti tenkitj. :)
A shto se set liste tice shta god da sviraju OK,ipak Maideni su to i treba da budemo srecni kad su nam uopshte i doshli a ne da izvoljevamo sad sa tom setlistom jbt.! kao da smo ih gledali sto puta do sada...

Sa Sajma ides na bus 23 u pravcu Karaburme, sidjes kad se popne uz Kneza Milosa i kad presece Bulevar kralja Aleksandra i odatle ides peske levom stranom Bulevara u smeru OD centra grada ka periferiji nekih 10 minuta. KST ti se inace nalazi u zgradi ETF-a...

zoranpetrovic84:
Nista od karata, izvini ako sam te zajebao :(
Realno postoji...ali nisam bas siguran da ce pustati za pivdzanu...posto kao obezbedjenje ne sme da cirka...mada svi na kvarno cugaju...tako da pokusaj...ili mozda sa bar malo kitnice ;)
Ma ja imam karte ali se raspitujem za druga. Ali nema veze. Njemu ce mozda ortak da nabavi. Kolko te placaju?

Ovo je neko kao oficijelno obaveštenje...

Molim vas ponovo da obavestite publiku da ne nosi fotoaparate, snimace
zvuka i slike, kovnani novac, upaljace, narukvice s nitnama, lance,
pice, hranu, oruzje itd. Kontrola na ulazu ce biti vrlo stroga i
naglasite im da je neophodno da se dodje ranije. Vrata hale I se
otvaraju u 17 casova. Molimo publiku da dodje na vreme da se ne bi
pravila nepotrebna guzva na ulazu.

Koncert pocinje u 20h koncertom Lauren Harris i nece biti kasnjenja.

Negde sam još pročitao da postoji šansa da ljudi pod očiglednim uticajem alkohola budu udaljeni!

Posle 'certa naravno peške do KST-a, samo je tako tr00! :lol:

Back