IRON MAIDEN Beograd

jel to ono sto se dobija uz politiku :?
inace u svim novinama jako cesto prave banalne greske :roll: bas tuzno koliko su neiformisani i povrsni....a treba nas kao da obaveste o necemu :roll:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Starci su mi najmanji problem, odnosno da budem iskren nikada se nisu ni mjesali u ono sto ja slusam. Imam svoju sobu, a sta se u njoj desava i sta se slusa apsolutno moja stvar, a ne njihova. Sto se Maidena tice nebih ga propustio nizasta na svijetu. Ma ni dva zajebana kolokvijuma koja mi padaju u tom terminu nece da me sprijece, ma ni kilometraza od TB do BG koja je 500km nije problem, a nisu ni novci, tako da eto me. Iako znam da Alexander The Great, nisu nikada svirali, ili barem mislim da znam, nadam se da ce u BG i to cudo da se desi. Eto od mene toliko, i vidimo se na Iron Maidenu 14. marta u 20:00h.​
Poz 8-) 8-) 8-)

Na Whitesnake-u sam plakala kad su izasli i poceli svirku, dobro, posle i na Ain't no love...Meni ce Maideni biti bas emotivan trenutak, slusam ih od 5 osnovne i prvi put cu ih cuti uzivo, to je kao da sreces prijatelja sa kojim si odrastao, a nisi ga duugo video.Jedva cekam!!!!!

najvoleo bih da čujem neku od, a poželjno makar dve-tri-četiri, sledećih pesama:

judas be my guide
be quick or be dead
alexandar the great
revelations
powerslave
22 acacia avenue
charlotte the harlot
wasted years
die with your boots on
can i play with madness
killers
the wicker man