Iran napao Izrael! Lansirano više od 100 raketa, eksplozije odzvanjaju Tel Avivom i Jerusalimom (Foto)

Ako se dogodi odmazda Izraela protiv Irana šta će biti mete?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
🇮🇷🇮🇱❗❗Премијер Нетањаху је одобрио планове за напад на Иран као одговор на операцију "True Promise 2".

Израелски канали извештавају да је напад неизбежан и да би могао да почне у било ком тренутку.

🇮🇷🇮🇱❗❗Премијер Нетањаху је одобрио планове за напад на Иран као одговор на операцију "True Promise 2".

Израелски канали извештавају да је напад неизбежан и да би могао да почне у било ком тренутку.
онда су га јеше угасиле...
Ја лично желим да Иран победи.
НАПРЕД БРАЋО ПЕРСИЈАНЦИ,ГАЗИ
Живели ,С Вером у Победу!

Није баш да неће, немају сви исти став.Рецимо Макрон са већом популацијом ислама у Француској се оградио тотално од подршке Израелу.
Мени само није јасно зашто никоме није стало до преговора, УН су погажене и понижене као никада у историји чини ми се.
САД бауља од Сирије, Украјине до Израела, буквално буџет им се радикално модификовао да би одржали овакво стање без некаквог великог стратешког успјеха.Руси буџет пројектовали за 2025 годину као да се спремају за трећи свјетски рат, Иран застрашујуће тихо као никада до сада каже спремни смо, Буцко из Кореје се само смјешка, дај Боже да ово заврши добро...
Уједно Слабост УН механизама ми слути на пропаст тренутног каквог таквог реда и општи хаос који нас чека ако крене неко веће крљање.

Odnos prema Ujedinjenim Nacijama je velika sramota Izraela. Nikada se u istoriji te organizacije nije desilo da je jedna drzava bila toliko bahata prema njoj. I dobro je sto nije jer je ipak najveci deo covecanstva bio u nekoj vrsti mira.

Netanjahu je bez ikakvih kocnica u zelji da sebe odrzi na vlasti.

Ljudi potpuno pogresnu sliku imaju, Izrael danas dodje zatvoreno drustvo koje je okovima korumpirane elite.
To nije Izrael koji brani kulturu i nauku na pustinjskom suncu.
Naprotiv.
Ovo je Izrael koji brani svoju vlast.

za to vreme Hezbolah ih bambusa

Report: Netanyahu Says Israel Will Strike Iranian Military Targets Before Nov. 5 Election​

Officials tell Washington Post that Israel will carry out attacks against Islamic Republic before U.S. election, plans to wrap up Lebanon operation 'in coming weeks'
ReutersHaaretz
Oct 15, 2024 1:05 am IDT

Prime Minister Benjamin Netanyahu has told the United States that Israel will limit its retaliatory attacks against Iran to military targets and will forgo attacks on the Islamic Republic's nuclear and oil facilities, according to a report in the Washington Post.

Džeg se vratila, to je znak da dolazi nešto veliko. :mrgreen:
Пустили је пандури из Бије са сајбер ланца...

Аман Србе више није страх да се уринирају по Бибију, јер ће аман и ЕУ политика да буде антиизраелска због лудог Пољака...

Само да и арлаукање не буде исто, од кад је Ердоган дошо да прети шта ће нам бити ако наставимо на три столице да седимо, а од Турских товара дроге из Авганистана издржавамо државу...

Зилоте, одмори мало брале, цео дан и ноћ си на форуму.
Ти си форумски Вучић. :mrgreen:
Што... У милицији добијаш вољно само кад одем да спавам...?

Крваво ћеш зарадити своје две црвене, са закрвављеним очима од неспавања преко ноћи...

Што... У милицији добијаш вољно само кад одем да спавам...?

Крваво ћеш зарадити своје две црвене, са закрвављеним очима од неспавања преко ноћи...
Ипак одмори, привиђају ти се ствари. ;)

Ипак одмори, привиђају ти се ствари. ;)
РЕци које халуцинације...

Ти, Тихомир и Џегана на истој страни, жестоко удружени против Пољака на челу Израела, једани за рачун Совјета, други за рачун Америке (а нико за свој)...

Зона сумрака у малом...

Džeg se vratila, to je znak da dolazi nešto veliko. :mrgreen:
dzeger pise u muskom licu, VRATIO znaci, pazi da ne krsis zakon vise

Report: Netanyahu Says Israel Will Strike Iranian Military Targets Before Nov. 5 Election​

zato sto su sigurni da tramp pobedjuje, a sa kamalom predsednicom ne bi napali uopste, tako da sam ja u interesu mira odustao od trampa, ali sad sta je tu je, odmah dobija vruc krompir

Back