dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.699

Израелски канали извештавају да је напад неизбежан и да би могао да почне у било ком тренутку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
онда су га јеше угасиле...Премијер Нетањаху је одобрио планове за напад на Иран као одговор на операцију "True Promise 2".
Израелски канали извештавају да је напад неизбежан и да би могао да почне у било ком тренутку.
Није баш да неће, немају сви исти став.Рецимо Макрон са већом популацијом ислама у Француској се оградио тотално од подршке Израелу.
Мени само није јасно зашто никоме није стало до преговора, УН су погажене и понижене као никада у историји чини ми се.
САД бауља од Сирије, Украјине до Израела, буквално буџет им се радикално модификовао да би одржали овакво стање без некаквог великог стратешког успјеха.Руси буџет пројектовали за 2025 годину као да се спремају за трећи свјетски рат, Иран застрашујуће тихо као никада до сада каже спремни смо, Буцко из Кореје се само смјешка, дај Боже да ово заврши добро...
Уједно Слабост УН механизама ми слути на пропаст тренутног каквог таквог реда и општи хаос који нас чека ако крене неко веће крљање.
Премијер Нетањаху је одобрио планове за напад на Иран као одговор на операцију "True Promise 2".
онда су га јеше угасиле...
Ја лично желим да Иран победи.
НАПРЕД БРАЋО ПЕРСИЈАНЦИ,ГАЗИ
Живели ,С Вером у Победу!
Nema više kafir kafir šija kafir od talibana.
Све је то лепо, само ме страх да не почнеш да кунеш Абу Бакра, Омара и Аишу, како шије рафидије воле да раде .
Ту је она, сво време. Имао сам част размењивати мишљења са њом на тњитеру.Džeg se vratila, to je znak da dolazi nešto veliko.![]()
Јесу ти повећали дневницу у станици због тога...?Ту је она, сво време. Имао сам част размењивати мишљења са њом на тњитеру.![]()
Зилоте, одмори мало брале, цео дан и ноћ си на форуму.Јесу ти повећали дневницу у станици због тога...?
Пустили је пандури из Бије са сајбер ланца...Džeg se vratila, to je znak da dolazi nešto veliko.![]()
Што... У милицији добијаш вољно само кад одем да спавам...?Зилоте, одмори мало брале, цео дан и ноћ си на форуму.
Ти си форумски Вучић.![]()
Ипак одмори, привиђају ти се ствари.Што... У милицији добијаш вољно само кад одем да спавам...?
Крваво ћеш зарадити своје две црвене, са закрвављеним очима од неспавања преко ноћи...
РЕци које халуцинације...Ипак одмори, привиђају ти се ствари.![]()
dzeger pise u muskom licu, VRATIO znaci, pazi da ne krsis zakon viseDžeg se vratila, to je znak da dolazi nešto veliko.![]()
zato sto su sigurni da tramp pobedjuje, a sa kamalom predsednicom ne bi napali uopste, tako da sam ja u interesu mira odustao od trampa, ali sad sta je tu je, odmah dobija vruc krompirReport: Netanyahu Says Israel Will Strike Iranian Military Targets Before Nov. 5 Election