freak71
Aktivan član
- Poruka
- 1.574
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ameri i njihove vesti..a iranci ce da koriste samo brute force i u sridu, sto bi rekli alkari.13 hours ago
source
1. Latest batch of allegedly leaked Pentagon documents says Israel initially planned to attack Iranian military sites on October 19.
2. Air Force reportedly intended to use bunker-busting bombs to hit some targets, electronic warfare to neutralize Iran’s defenses; attack was closely coordinated with US.
3. Authenticity of documents not confirmed, @ynetalerts reports; defense analyst Ron Ben-Yishai says this seems like intentional leak by US admin, not the work of rogue element inside US government
Ne vjerujem bas. Ne zeli Izrael rat sa Iranom. Nalupace im neka postrojenja i td.Иран је обро бостан, удариће и Амери по њему...
Боље им је да први нападну, веће су им шансе да преживе...
Није ово Израел, ово напада Америка, тачније припрема напад...Ne vjerujem bas. Ne zeli Izrael rat sa Iranom. Nalupace im neka postrojenja i td.
Tesko. Nemaju nikakav povod.Није ово Израел, ово напада Америка, тачније припрема напад...
Izrael pripremi sve za napad i Amerika odruka planove Iranu. Americi nikako ne odgovara bilo šta pre izbora. Posle kako god.Није ово Израел, ово напада Америка, тачније припрема напад...
Заправо,сам Израел је пустио планове да се открију да би имали оправдање да одустану од напада. Јер очигледно не смеју да ударе на Иран директно.Izrael pripremi sve za napad i Amerika odruka planove Iranu. Americi nikako ne odgovara bilo šta pre izbora. Posle kako god.
Neće, po Izrael sigurno neće. On je ipak proksi velike sile, nije veliki igrač.То неће добро да се заврши ако је тако.
То сам и мислио. Израел се превише заиграо. И њихову ментори из Америке . Газа, Либан, сада Иран. Преиграли су се.Neće, po Izrael sigurno neće. On je ipak proksi velike sile, nije veliki igrač.
ja cak mislim da je ovo curenje iz petagona samo maska,. da se ne vidi koliko se izrael uplasio, a to sam rekao zasto:an hour ago
source
Iran's Foreign Ministry spokesman dismissed the report claiming that Iran would not respond to a limited Israeli military action, emphasizing that "ANY aggression" by Israel will be met with "the full force at our disposal."
То неће добро да се заврши ако је тако.
vuna kico
Ne zna se, možda samo čekaju da migranti i glasovi poštom potvrde drugaricu Kamaluvuna kico
nesto se desilo sto se od nas krije, ja mislim da je iran vec nuklearan, dali im rusi i rekli amerima,i onda kao fora procureli planovi, a mi pricali svi i znali da ce avionima da ih napadnu, razmatrali domete, punjenje u vazuduhu itd, samo nismo znali mete, tj znali smo da moraju vojne
Лаж! Новим Заветом им је та тапија ЗАУВЕК одузета. Они Христа и хришћане дан данас презиру, а гори од њих су само "хришћани" који их подржавају.Tapija je data za navjek, a Bog ih je protjerivao i vracao na tu zemlju nekoliko puta, ali im nikada nije "uskratio tapiju". Ako se vrate Hristu, ponovo ce imati boziji blagoslov.
Иран ће их појести!Opet su napali Bejrut i posle kazu nismo mi krivi samo se branimo. Pa sta trazis u Bejrutu ako se samo branis?
Sta ce Iran sledece da napravi sa njima, da im nisam u kozi.