- Poruka
- 188.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta je to sad? "Haj'te deco u kuću na ručak, dosta je bilo igranja"....
"Ljubav, mir i blagostanje..."
![]()
Hare Krišna, hare Donald, hare Tramp, hare, hare, hare...
...

Amerika prdnula u cabar.prave sebi veliki problem jer koliko god da misle da su jaki Amerika je drastično superiorna u odnosu na njihovu vojsku u svim rodovima sem u pešadiji...
Skroz naopako.poenta je da kada su 1x put pustili inspektore pristali su na igru da nemaju nuklearno oruzje, i od tada medjunarodna agencija za kontrolu trazi da zna u svakom momentu gde su tih 400 kila, i sta rade sa njima - ako ih ne daju na uvid, i merenje, znaci da su sumnjivi, da ih dalje obogacuju za bombu/bombe
i zato su napadnuti, i od izraela i od usa . i to su oni morali da znaju da ce se desiti, ali takav je to tip ljudi, hoce da budu zrtve, kao glupe ukre, pa onda da imaju podrsku sveta, ali avaj!
poenta je principu da ne moze niko da mi zabrani da imam nukl. oruzje, a ako prihvatim da moze, vec sam se predao, sta posle glumim zrtvu? sta kao pregovaram? nema tu kompromisa, ili-ili
cionisti su zverovi
Бугарска им много ближа....можда и ми нахебемо али ни ви нећете останете поштеђениОчекујемо ускоро да падају ракете и у Америци!

не веруј латинима ни када ти дарове доносе..како се то већ каже.Ovo je velika greška Irana. Lepo im je rečeno da se neće ići na smenu režima ako ostanu mirni. E sad to više ne važi.

..да је израелски Злочинац у свом 1 Обраћању позвао Народ Ирана на свргавање актуелног Режима.Гоувна су то велика,ти Катарани,емираћани и слични...
Čekam da ispliva video kako svira klavir sa Zelenskim!

Опет пакују неки Захеб,неку гнусну Лаж као кад је Колин Пауел уочи Инвазије на Ирак махао оним Прахом у епрувети у УН,тврдећи како Садам има биолошко Оружје.Inspektori IAEA MI6 agenti!
Neke lažne vesti, false flag od NATOvaca kao i obično.Опет пакују неки Захеб,неку гнусну Лаж као кад је Колин Пауел уочи Инвазије на Ирак махао оним Прахом у епрувети у УН,тврдећи како Садам има биолошко Оружје.

Ја сам искрено забринут,знаш...Neke lažne vesti, false flag od NATOvaca kao i obično.
Глупости. Само се мало забављају лупајући тањире, рат је и ум је у потпуно другачијем моду од мирнодопског.cionisti su zverovi
Nakon svega i svih marifetluka narandžastog babuna, trebaš biti budala veća od Putina da bi poverovao u bilo koju njegovu rečOvo je velika greška Irana. Lepo im je rečeno da se neće ići na smenu režima ako ostanu mirni. E sad to više ne važi.
да, зверски уништавају намештај мацолама. али не видех на снимку да су мацолом клепили неког цивила.cionisti su zverovi