Iran kakvog nema na CNN

Neda Soltani koja je strdala od Islamskih fanatika je bila Hrišćanka:

0623091235_M_062309_neda1.jpg

Na svim drugim fotografijama je uradjen crop da se ne vidi krstić.

Pa sta ako je bila hriscanka, sta time tacno hoces da kazes?

Napominajli smo 200,000 Jevreja Pravoslavne vere.
Sada kada mi pokažeš 200,000 Katoličkih Srba ili 200,000 Muslimanskih Srba ili 200,000 Pravoslavnih Hrvata....

Treba da dopises taj podatak na stranicu Wikipedie, covece!

Israel was established as a homeland for the Jewish people and is often referred to as the Jewish state. The country's Law of Return grants all Jews and those of Jewish lineage the right to Israeli citizenship.[241] Just over three quarters, or 75.5%, of the population are Jews from a diversity of Jewish backgrounds. Approximately 68% of Israeli Jews are Israeli-born, 22% are immigrants from Europe and the Americas, and 10% are immigrants from Asia and Africa (including the Arab World).[242] The religious affiliation of Israeli Jews varies widely: 55% say they are "traditional," while 20% consider themselves "secular Jews," 17% define themselves as "Orthodox Jews"; the final 8% define themselves as "Haredi Jews."

http://en.wikipedia.org/wiki/Israel

Vidis da su izostavili tih tvojih 200 hiljada pravoslavnih Jevreja autori ove stranice na Wikipediji! Daj, koriguj ih! Inace, opste je poznato na ovom forumu da ti baratas tacnim informacijama, tj, nikad ne izmisljas nista.:lol:

Naravno, samo ta civilizacija je stub u primitivnom svetu, a za civilizovan svet je ona ono sto je on bio pre 2000 godina. Covece Boziji, pa tamo muzevi tuku zene, zato sto im je dosadno kod kuce. Sta je s tobom, kakav crna civilizacija?! Pusti ti to sto je Iran bio Persija, toga vise nema. oni se svi ponose tom Persijom, a kulutra im je arapska, islamska, pustinjska, zatucana.

Zanimljive slicice...a ove slike su dokaz ,da je Nedzad demokrata i Iran demokratsko drustvo ili....:think::think:

Naravno da ne ,. Zaboga . Ove slicice govore da su mediji u zapadnoj Evropi , i u SAD ne demmokratski , fasisticki , pa i rasisticki , sa jakom auto-cenzurom , ili samo sa cenzuom .

Sto se mene tice , kad se dovate , jedni protiv dfrugih , to je 2-0 za Srbe .
Znam za neke Irance koji su dolazili u Bosnu .

Poslednja izmena:
како зна коју удара? мож му је мајка

или можда имају регистрационе таблице од позади

I ako je ovo poznata fotogradija iz Afganistana , pre americke invazije , a ne iz Irana , uzasno je videti .

No , oni tamo imaju ssvoja pravila ponasanja .
A sto se tice samog sukoba (NATO- Iran ) , jedino cega mi je zao su deca .
Bolje da se rokaju tamo , nego da rovare po balkanu .

Ја подржавам Израел у борби против муслимана...да се питам слао би им шлепере оружија...

А што се тиче осталог, колико Израел нас подржава, толико и ми Израел!

Политика је политика!

A ti voliš muslimane, Irance, Azerbejdćance?....

Mene Mita provalio danas a ti provalio ovog sad...

Зелено, зелено, зелено је све!
Зелени се од Приштине до Бања Луке! Х2

И Земља и Марс, и планете све
Зелени се цео свемир од наше боје Х2

КрстааааАААААааааааарицаааааААААаааААААаааа

Back