Iran kakvog nema na CNN

Mene Mita provalio danas a ti provalio ovog sad...

Зелено, зелено, зелено је све!
Зелени се од Приштине до Бања Луке! Х2

И Земља и Марс, и планете све
Зелени се цео свемир од наше боје Х2

КрстааааАААААааааааарицаааааААААаааААААаааа

Krajnje je vreme da nesto povalis.Skroz si otish'o u aut!:sad2:

Eto, to ti je pokazatelj ko su muslimani. Svoje cene, a tudje pljuju. Oni ne daju inspektorima da pogledaju njihove pogone, ali zato se oni mesaju u unutrasnje stvari Svajcarske, koja ih i ne dira.

Ja nikada nisam, ni na jednom mestu rekao da Iranci imaju prava da se mesaju u unutrasnje stvari drugih drzava, osim ako ih to direktno ne ugrozava. Isto tako nema ni Izrael prava da se mesa u unutrasnje stvari Irana, pa bio to i razvoj nuklearne tehnologije. Iran nikoga ne ugrozava niti preti ratom, a vec sam ti rekao da oni nisu toliko maloumni da ga zapocnu sa Izraelom jer bi to bilo samoubisvo za njih. Toliko ludi, ipak nisu...

Ja nikada nisam, ni na jednom mestu rekao da Iranci imaju prava da se mesaju u unutrasnje stvari drugih drzava, osim ako ih to direktno ne ugrozava. Isto tako nema ni Izrael prava da se mesa u unutrasnje stvari Irana, pa bio to i razvoj nuklearne tehnologije. Iran nikoga ne ugrozava niti preti ratom, a vec sam ti rekao da oni nisu toliko maloumni da ga zapocnu sa Izraelom jer bi to bilo samoubisvo za njih. Toliko ludi, ipak nisu...

Da, ali Iran se mesa u unutrsanje stanje Izraela stalnim pretnjama.

Znam par ljudi koji su proslog leta bili u Iranu, ljudi nisu mogli da stanu sa pricom o toj zemlji.
To je nesto sto nas covek ne moze sebi da predstavi. UI sred pustinje napravljena je predivna zelena oaza, svuda zelenilo. Benzin je prejeftin, ali bas prejeftin, i ljudi voze ko na vodu. Zene su im obrazovane, oni su licno upoznali neke lekarke; samo sto se oblace drugacije nego u ovom delu sveta. Arapi inace jako postuju zene:mrgreen:. Ali, sta su njima njihovi domacini rekeli: da im je jako drago da iko iz njihove zemlje direktno odnese neku informaciju o njima jer ... Cilj je onom delu sveta koji hoce naftu da ih predstavi crno.
E da to za oblacenje, na njihovoj klimi je takav nacin oblacenja odlicna stvar, ta garderoba stiti i od sunca i od vrucine.
A i ako se pazljivo pogleda, izgleda jako lepo. Arapkinje su inace lepe.

Ne ynam na šta ciljaš ali Arapi i Iranci NISU isti narod, nisu ni ISTI OGRANAK ISLAMA.
Šitski islam potiče upravo iz činjenice sukoba između velikog arapskog carstva- Arabije(države) i Persije.
Nastao je iz otpora Persijanaca prema invaziji arapske kulture na Persiju.

v2.gif

I sloba se hvalio brzim prugama, mostovima za 100 dana..sve je to propaganda za domacu publiku, da su imalo pametni bili bi 100 godina ispred katara, bahreina..al glupi nacionalni ponos je ipak vazniji od lagodnog zivota

Па није ти јасно, јер ниси образован...знам да ти је тешко до да свариш!

Јудејац= религијска одредница...има јудејаца и неЈевреја

Јеврејин= национална одредница..има их и Хришћана (Православних)

Већ графички рад да ти нацртам!
:dash:

Hahahaha

Moj komsija je prosle godine bio u Iranu. Mesec dana je prepricavao dozivljaje i ono sto je tamo doziveo. A i slike sam gledao i prijatno se iznenadio.
Bio sam u neverici pa sam otisao na Google Earth i video sta sam video. Jedino me nervira sto je muslimanska zemlja, ne ide ta religija uz onakav narod.

Иран је веома сиромашан и слаб

А пре неки дан им је поново девалвирала валута, што значи да су тек сада у скандалозној ситуацији.

Плус имају и домаћу опозицију, што ће олакшати посао онима који желе "regime change."

Tolerancija je zaista velika.
Sam Jerusalim ima četvrti u kojima žive gotovo sve vere, Jevrejsku, muslimansku, Hrišćansku četvrt.
Napomenimo recimo kafić "Putin" gde su Putinove slike po zidu, Ruske zastave, i gde se govorio isključivo Ruski jezik, gde nećeš da budeš uslužen ako se obratiš na drugom jeziku, bio Jevrej ili Amerikanac.
A kafić drže Jevreji iz Rusije.
dakle zamisli Beograd gde imaš kafić sa slikama stranih rpedsednika i u kome nećeš biti uslužen ako pričaš Srpski.

Dalje, recimo da navedemo da se prodaje rpasetina, da mnogi Jevreji jedu tu prasetinu, a posebno njihov trenutni min. spoljnih poslova koji traži da se ukine verska zabrana prasetine, koji recimo traži da se ukinu obavezni verski brakovi i slično.

Napominajli smo 200,000 Jevreja Pravoslavne vere.
Sada kada mi pokažeš 200,000 Katoličkih Srba ili 200,000 Muslimanskih Srba ili 200,000 Pravoslavnih Hrvata....

Znas li da hriscani i muslimani u Jerusalemu nemaju nikakvo drzavljanstvo...

А пре неки дан им је поново девалвирала валута, што значи да су тек сада у скандалозној ситуацији.

Плус имају и домаћу опозицију, што ће олакшати посао онима који желе "regime change."
Bit siromasan u Iranu i u SAD-u nije isto...
Teheran je najjeftiniji glavni grad na svijetu...
Za siromastvo u Iranu nisu krive Iranske vlasti nego sankcije nametnute od SAD-a i Cionistickih im prijatelja...

Па није ти јасно, јер ниси образован...знам да ти је тешко до да свариш!

Јудејац= религијска одредница...има јудејаца и неЈевреја

Јеврејин= национална одредница..има их и Хришћана (Православних)

Већ графички рад да ти нацртам!
:dash:

Nije tacno...kod njih su i nacija i religija isto...

S'ozirom pod kojim su sankcijama (na tvoju zalost) odlicno se drze z:)

Treba samo da se drze puat kojim su krenuli,Amerika i njeni sateliti ni sad ne smeju da ih napadnu,a kad uskoro Teheran u arsenalu bude imao nuklearno naoruzanje bice to definitivno kraj svim pokusajima zapada da uspostavi marionetsku vladu u Iranu z:mrgreen:

Back