IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

Који је захтев испунио? Кад ће избори? Шта је са масовним штрајком?

Zahtevi su u sustini samo da se postuje zakon i sprovodi pravda
Da ih je ispunio, onda bi sam sebi stavio lisice na ruke, sto ce tesko uraditi
Masovni protesti jos uvek postoje i ne odustaje se
A efekti su takvi da mu je pala podrska i zbog toga ne sme, posle 13 godina gotovo
jednogodisnjih izbora, da ih raspise vise po prvi put

Screenshot_2025-09-03-11-51-48-486_com.facebook.katana-edit.jpg

Према његовим речима, истраживање показује и да опозициона Странка слободе и правде бележи извесни раст док је подршка тзв. „блокадерској листи“ и другим несистемским покретима у паду, мада се и даље креће око 15 одсто.

Вучић је оценио да чак ни уз високу излазност опозиција не би могла да угрози листу „Будућност Србије – Александар Вучић“, јер, како је истакао, грађани Србије не желе „насиље, хулиганизам и уништавање политичких противника“, већ стабилност и сигурност.

Осврћући се на примедбе опозиционих аналитичара да би, уколико су бројке реалне, избори већ били расписани, Вучић је истакао да пројекције узимају у обзир и степен сигурности бирача у свој избор.

„Сигурност наших гласача је 76 одсто, а једне од водећих опозиционих листа око 37 одсто. Када се тај податак укалкулише, СНС би се кретала око 50 одсто, па и више“, навео је он.

samo vi sa 8% narucite

izbori se ne raspisuju kad vama prdne nego kad im je vreme

drugo vi nemate trenutno nista sto bi vam omogucilo ucesce na izborima

1. nemate registrovani politicki pokret ili stranku sto je elementaran uslov
2. nemate program pokreta/stranke
3. nemate ciljeve
4. nemate ljude

pa vi ste bre samo za ulicu!!!
Nemojte da očekujete neku milost kada padnete sa vlasti, to će biti težak luksuz 🤗

мислим можемо ми овде да се тешимо да убеђујемо себе да је готов ал треба бити реалан. само пензоси којих има 1,7 милиона па нек милион гласа за њега њему добољно , то ти је близу 30% и још 15 ће да набиберчи што онима који су се овајдили о снс, уцењеним, куповинаом итд.
не мора чак ни да краде

мислим можемо ми овде да се тешимо да убеђујемо себе да је готов ал треба бити реалан. само пензоси којих има 1,7 милиона па нек милион гласа за њега њему добољно , то ти је близу 30% и још 15 ће да набиберчи што онима који су се овајдили о снс, уцењеним, куповинаом итд.
не мора чак ни да краде
Ima tu istine nažalost.

Back