IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

Gz3D4D5XwAAKqlP

Svako normalan i iskusan racuna studente u balavandere . To su dokazali time sto ni nakon 10 meseci od pocetka protesta i dalje nemaju registrovan politicki pokret, nemaju program pokreta, ciljeve, ma nemaju nista bukvalno

Oni ne postoje sem na ulicama . Pravno politicki NE POSTOJE

ti posle 10 meseci ne znas sta su studentski zahtevi, ni sta onoliki narod na ulicima podrzava? caci, sad imas i nove elemente: vasa brnaba pomenu diverziju, i otkrilo se da je neko ukrao 115 miliona, daj se usredsredi, ne glumataj vise
Me, ne znam jer ni oni ne znaju. Nisu ni bili stvarni već izmišljeni s ciljem dolaska na vlast. Oni ne znaju šta bi s tim jer su nabrijani srednjošjolci, deca bez zanimanja koji su umislili da mogu nešto. Sad im u glavudže dolazi da ne mogu ništa pa se udružuju sa ološem i daju im zeleno svetlo. Ne znaju ni da očiste mesto gde spavaju i jedu, istorijske zgrade i zadužbine su pretvorili u svinjce, a ti mi prepričavaš bajku o nekim milionima. Čime ti to dokazuješ?

де си сизо блокадеру :D
ај шта то значи тачно правна држава и ко то жели?
Pravna država je ona u kojoj predsednik ne izgovara rečenicu "evo dali smo tužiocu odrešene ruke".

Predsednik u pravnoj državi ima jednak tretman pred sudom kao i svi ostali građani.

Mi to u ovom trenutku nemamo nažalost.

kako tumacis ove rezultate

40 blokadera u gradu od 43.000 stanovnika? Nesto je to mrsavo za pokret sa 8.1% podrske gradjana?

...јуче пролазим поред Фонтане на НБГД и 30-ак али буквално 30-ак блокадера пркосно (у фазону пуцајте ја и даље држим час) стоје и блокирају саобраћај из 4 правца, Како их није било довољно распоредили су се на око 2 метра раздаљине па сваки други ред укосо да попуни рупу отприлике. Значи њих 30-ак блокирало је у том моменту око 15-ак возила а било је и око 10 пандура саобраћајаца (ово је моја процена пошто сам и ја видео 4 на две од 4 стране раскрснице). Опсовао сам у себи и прошао даље...хебига мене би било срамота али има нас разних...

Pravna država je ona u kojoj predsednik ne izgovara rečenicu "evo dali smo tužiocu odrešene ruke".

Predsednik u pravnoj državi ima jednak tretman pred sudom kao i svi ostali građani.

Mi to u ovom trenutku nemamo nažalost.

Koga CIA MI6 i BND planiraju na celo blokaderske liste - zna li se sta?

Da nece mozda Severinu da metnu?

...јуче пролазим поред Фонтане на НБГД и 30-ак али буквално 30-ак блокадера пркосно (у фазону пуцајте ја и даље држим час) стоје и блокирају саобраћај из 4 правца, Како их није било довољно распоредили су се на око 2 метра раздаљине па сваки други ред укосо да попуни рупу отприлике. Значи њих 30-ак блокирало је у том моменту око 15-ак возила а било је и око 10 пандура саобраћајаца (ово је моја процена пошто сам и ја видео 4 на две од 4 стране раскрснице). Опсовао сам у себи и прошао даље...хебига мене би било срамота али има нас разних...
Jer sada kreću veliki protestni skupovi, nalik onome sinoć. Ko nije shvatio da se Srbija umirit ne može, neće nikada ni shvatiti.

Poslednja izmena:
Jer sada kreću veliki protestni skupovi, nalik onome sinoć. Ko nije shvatio da se Srbija umirit ne može, neće nikada ni svatiti.
Срби се умирити не могу а самим тим и Србија. Пицулијанери ће да се смире лако испумпаће се и то је то...

Back