IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

да је дос тада добио изборе не би дизали буну.
с тим што је Коштуница колико толико личио на политичара. ови данас немају никог, то "но фејс" не пали код нашег народа а и нису били избори.
pa kostunica ti je bas bio bezlican, neobavesten itd
Svi ti penzosi mnogo vole da lažu zato se i dive vučiću. Stari ljudi sve svoje nedostatke kompenzuju lažima.
pa nemoj da sudimo stare ako trebamo da ih pridobijemo, kao sredovecni su manje iskvareni? po logici stvari, ova omladina mozda nema iskustva, ali nije iskvarena i korumpirana, i zato trebamo da je podrzimo

pa nemoj da sudimo stare ako trebamo da ih pridobijemo, kao sredovecni su manje iskvareni? po logici stvari, ova omladina mozda nema iskustva, ali nije iskvarena i korumpirana, i zato trebamo da je podrzimo
Šta tačno treba podržati. Ljudi koji privređuju, bave se nekom delatnošću treba da planiraju posao nekoliko godina unapred. Kakav poslovni ambijent omladina planira? Tu treba da rade neki ljudi.

аха и нису могли никакву аферу да му нађу, а ови ако се којим чудом појаве могу само замислити шта ће да им раде.
ал по обичају бркаш лончиће, тада је народу преко кур.ца било ратова, санкција, тешког живота и плата од пет марака, па да је ко год био без афера противкандидат било би близу.
сада мирно седиш за комп и као безимени можеш да пишеш шта хоћеш а богами и ови именовани, а пре си ишао обавезно на информативни разговор само што си делио у кесици семе пркоса на кеју :D

Šta tačno treba podržati. Ljudi koji privređuju, bave se nekom delatnošću treba da planiraju posao nekoliko godina unapred. Kakav poslovni ambijent omladina planira? Tu treba da rade neki ljudi.
омладина само планира како да се добро проведе, а баш као се родио матор и не зна како је то бити млад :D

тада је народу преко кур.ца било ратова, санкција, тешког живота и плата од пет марака,
nova generacija ne zna nista od toga, sada je njoj pun q vucicevih lazi i lopovluka sns-a, heroja sa bejzbolkama, podmetacina da je student bokserom razbio oko panduru itd
па да је ко год био без афера противкандидат било би близу.
sad je isto, zato sns trazi listu, da zna protiv koga treba da se bori, a vec vidimo koliko se prljavo bore, ali caci protiv studenata nemaju sansi, pa oni su povukli onog milosa pavlovica jer je slab

омладина само планира како да се добро проведе, а баш као се родио матор и не зна како је то бити млад :D
Ne znam šta šlaniraju, ali plan za upravljanje državom nemaju. Ono što sam imao priliku da vidim su lepe želje i pozdravi.
Imao sam priliku da vidim i slike zgrada fakulteta koje liče na zečjanjebališta i nekako te lepe želje ne mogu da urame odvratne slike.

nova generacija ne zna nista od toga, sada je njoj pun q vucicevih lazi i lopovluka sns-a, heroja sa bejzbolkama, podmetacina da je student bokserom razbio oko panduru itd
због чега им пун рацку, што би хтели на ибицу а не могу :D немају они појма шта је тежак живот
sad je isto, zato sns trazi listu, da zna protiv koga treba da se bori, a vec vidimo koliko se prljavo bore
ма ајде а иначе политика је чист посао?
заглупела те америка начисто

o cemu pricas bre ti?
10 meseci imamo ustanak bukvalno da bi sada culi od ane b. da se radi o diveriziji i da je neko ukrao cak 115 miliona evra valjda?
kada cete to da resite? jel ce da bude opet vesic je moj drug, imam pravo da pomilujem koga hocu? PA STA., 115 miliona nije pola tone kokaina?> jel to mislite da nam saopstite i av? ili cete samo da nas nazivate imenima, teroristi i sl.?

znaci diverzija i kradja 115 miliona, to su pitanja, zasto av preti tuzilastvu da rusi drzavu ako ruse krimi klan?

Ne znam šta šlaniraju, ali plan za upravljanje državom nemaju. Ono što sam imao priliku da vidim su lepe želje i pozdravi.
Imao sam priliku da vidim i slike zgrada fakulteta koje liče na zečjanjebališta i nekako te lepe želje ne mogu da urame odvratne slike.
не могу да их осуђујем јер ко зна како би се ја понашао данас у њиховим годинама, контам да је њима све то кул не знајући последице. њих је неко дебело заебо, "радите шта хоћете, кад дођемо на власт све ћемо да бришемо, досије ће вам бити чист"
аха биће, једном кад уђе не брише се никада. а ти што их пумпају ће доћи на власт у месецу лимбургу.
жалосно је то што су схебали ту омладину начисто почевши од образовања и глупе болоње.

o cemu pricas bre ti?
10 meseci imamo ustanak bukvalno da bi sada culi od ane b. da se radi o diveriziji i da je neko ukrao cak 115 miliona evra valjda?
kada cete to da resite? jel ce da bude opet vesic je moj drug, imam pravo da pomilujem koga hocu? PA STA., 115 miliona nije pola tone kokaina?> jel to mislite da nam saopstite i av? ili cete samo da nas nazivate imenima, teroristi i sl.?

znaci diverzija i kradja 115 miliona, to su pitanja, zasto av preti tuzilastvu da rusi drzavu ako ruse krimi klan?
Znaš li ti da pročitaš pitanje i odgovoriš? Lepo reci da ne znaš.

vama izgleda ništa nije jasno pa ko se bogatio dok je bio rat da li je vučić dobio stan...ko su ratni profiteri i kriminalci pofledajte kakvu imovinu i vile ima milan radojičić a šta ima oliver ivanović..zar ne vidite da je radikalsko srbobanje u stvari maska za bogačenje
Извукао је мајку из зграде РТС-а непосердно пре НАТО бомбардовања. 16 других радника је убијено.

Politika Logo

lg.php

Utorak, 02.09.2025. u 13:38Politika onlajn
Najnovije redovno mesečno istraživanje agencije Ipsos

Naprednjaci u usponu: SNS beleži novi rast rejtinga​

Srpska napredna stranka uživa podršku 48,2 odsto birača, što je za 1,6 procenata više nego u julu
Председник Србије Александар Вучић - ФОТО СНС
Najnovije redovno mesečno istraživanje agencije Ipsos, pokazuje da Srpska napredna stranka uživa podršku 48,2 odsto birača, što je za 1,6 procenata više nego u julu. Istovremeno, sve primetnija postaje i podrška studentskoj listi koju je spontano pomenulo 8,1 odsto ispitanika, što je skok od preko tri procentna poena u odnosu na prethodni mesec.

Istraživanje je sprovedeno minulog vikenda na reprezentativnom uzorku od 1.220 ispitanika širom Srbije, bez Kosova i Metohije. Ispitanicima je postavljeno pitanje za koju bi stranku glasali ako bi se na izborima pojavile samo partije, bez koalicija.

Prema dobijenim rezultatima, raspored izgleda ovako:

• Srpska napredna stranka – 48,2%
  • Studenti – 8,1%
  • Pokret „Kreni–promeni“ (Savo Manojlović) – 6,2%
  • Socijalistička partija Srbije (Ivica Dačić) – 5,3%
  • Stranka slobode i pravde (Dragan Đilas) – 5%
  • Narodni pokret Srbije (Miroslav Aleksić) – 3,3%
  • Mi – snaga naroda (dr Branimir Nestorović) – 2,9%
  • Nova DSS (Miloš Jovanović) – 2,6%
  • Novo lice Srbije (Miloš Parandiolović) – 2,4%
  • Demokratska stranka (Srđan Milivojević) – 2,1%
  • Srpska radikalna stranka (dr Vojislav Šešelj) – 2%
  • Zeleno–levi front (Ne davimo Beograd) – 2%
  • Savez vojvođanskih Mađara (Balint Pastor) – 1,6%
  • Dosta je bilo (Saša Radulović) – 1,3%
  • Srbija centar – SRCE (Zdravko Ponoš) – 0,9%
  • Ekološki ustanak (Aleksandar Jovanović Ćuta) – 0,8%
  • Narodna stranka (Vladimir Gajić) – 0,5%
  • Pokret slobodnih građana (Pavle Grbović) – 0,5%
  • Mi – Glas iz naroda (Branko Pavlović, Siniša Ljepojević) – 0,4%
  • Socijaldemokratska partija Srbije (Rasim Ljajić) – 0,4%
  • Srpski pokret Dveri (Ivan Kostić) – 0,4%
  • LSV – Liga socijaldemokrata Vojvodine (Bojan Kostreš) – 0,4%
  • Pokret obnove Kraljevine Srbije (Vladimir Jelić) – 0,4%
  • Socijaldemokratska stranka (Boris Tadić) – 0,3%
  • Zavetnici (Milica Đurđević Stamenkovski) – 0,3%
  • PUPS – 0,2%
  • Stranka pravde i pomirenja (Usame Zukorlić) – 0,1%
  • Jedinstvena Srbija – 0,1%
  • Ostalo – 1,4%

Poređenje sa prethodnim mesecom

Upoređivanjem sa rezultatima od pre mesec dana, vidi se da je SNS ojačala za 1,6 procenata (sa 46,6% na 48,2%). Podrška studentskoj listi beleži značajan rast – sa 5% na sadašnjih 8,1%.

Sa druge strane, SNS-ovi tradicionalni partneri i neki opozicioni akteri beleže pad: rejting socijalista je spao sa 6,4% na 5,3%, dok je opozicioni „Kreni–promeni“ pao sa 6,8% na 6,2%.

Ipsos je zabeležio i blago jačanje Stranke slobode i pravde, koja je sa 4,1% porasla na 5%.

Poslednja dva meseca donela su čak šest različitih istraživanja javnog mnjenja, što je izazvalo brojne polemike i sporenja među političkim akterima. Dok su svi rezultati gotovo jednoglasni oko stabilnosti i vodeće pozicije SNS-a, podaci o studentskoj listi značajno variraju, što ukazuje na fluidnost podrške i moguće promene na sceni uoči eventualnih izbora.

https://www.politika.rs/sr/clanak/695342/naprednjaci-u-usponu-sns-belezi-novi-rast-rejtinga

Vasa misljenja?

Ovo je prva anketa sa blokaderima na listi

aj će zaokružimo na 50%...kad je beg bio cicija

Back