Ipak, Vučić

Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?
Ne možete vi robovi da shvatite kako je lep osećaj kad odeš na najveći evropski politički protest svih vremena i time poručiš vrhovnom smradu, jer znaš da vas je murija sve snimila preko dronova sa kamerama za prepoznavanje lica, ''Evo me, mamu ti jebbem! Nisi uspeo da me slomiš, a dao si sve od sebe''. Vi o tako nečemu možete samo da sanjate.

rama-vucic-2.jpg

. . . , AAAAA?!!, Vuchia žulja gvojze,.... il, je teo ta ga overi.!?

1rama-vucic-2.jpg

Ne možete vi robovi da shvatite kako je lep osećaj kad odeš na najveći evropski politički protest svih vremena i time poručiš vrhovnom smradu, jer znaš da vas je murija sve snimila preko dronova sa kamerama za prepoznavanje lica, ''Evo me, mamu ti jebbem! Nisi uspeo da me slomiš, a dao si sve od sebe''. Vi o tako nečemu možete samo da sanjate.
Ja nisam rob, ja sam se protiv mila isto borio kao vi protiv vucica

Albanci sa KIM treba da podignu spomenik Vučiću u sred Prištine!
2013. do danas, Vučić je:• Ukinuo srpsku policiju i sudstvo na KiM i predao ih „Republici Kosovo“
• Priznao njihov pozivni broj i dao im elektromrežu•
Predao hidroelektranu „Gazivode“•
Prihvatio lične karte tzv. Kosova kao važeće•
Napravio međudržavnu granicu na Jarinju i Brnjaku•
Pristao na dobrosusedske odnose, kao da je reč o dve države•
Obećao Zajednicu srpskih opština…
Na sve to srpsku decu izbacuju iz Sportske hale u Severnoj Mitrovici i pred njima cepaju postere Jokića i Divca, a on ćuti.
Ćuti jer je sve već dao

Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?

Pre svega, ne znamo ni da li da izbora uopšte i biti.

Vučić je rekao da će biti u narednih godinu i po dana, a to može bukvalno svašta značiti.

A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Nije mi normalno zato sto je vucic sve dao siptarima i opet im ne valja.

Само да је нама Председник жив и здрав.

Требаће му снаге, да са Покретом поведе борбу против ове СНС мафије која нам је окупирала државу.

Uvek će biti lopova i secikesa na vlasti ili pri vlasti problem je iskvaren, nepismen, primitivni poludivlji narod koji umesto da ga detektuje i kazni oni ga glorifikuju i obožavaju.

Nakon ovog posta,ako ne da ostavku i ne ode,onda ne znam kad će.:hahaha:

Back