bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
Lucky Luck:He he, jedina reakcija koju ja poznajem na tu temu je prvo kratak bljesak u ochima, a potom laka zebnja "gde li cu samo sa ovim" 8)
hahahahahaha
no comment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky Luck:He he, jedina reakcija koju ja poznajem na tu temu je prvo kratak bljesak u ochima, a potom laka zebnja "gde li cu samo sa ovim" 8)
lav607:Ma ne ovde je samo rec o iskustvima...........
Hellen:Хе, хе..па о искуствима је била реч и на ЖК....па сте се сви нашли увређени....![]()
E nemo' samo one fudbalere, ima da ispraznis topic...PLESsitnihDEMONA:Lave,nemoj da provociras...pa da ja krenem da stavljam slike...![]()
![]()
![]()
Samantha Jouns:pa jbt ne nosim metar sa sobom kad idem sa njim da se nalazim......ali mora da bude veci od 13cm![]()
Vragolasta Amfibija:(kolitam ocima)
lav607:Bitno je da tebi prija.....a sta ce drugi da kazu manje je vazno zar ne?![]()
lav607:Drage dame,koliki jenajveci primerak koji ste imale?![]()
Ps.Ako je nekome potrebno dodatno objasnjenje o cemu se radi ne mora da odgovara na temu......................toliko.......
Gazdarica:23 ili 24 cm, ne sjecam se tacno koja od ove dvije cifre je u pitanju...
Kako bilo, ne bih ponovila... Previse je...
Gazdarica:23 ili 24 cm, ne sjecam se tacno koja od ove dvije cifre je u pitanju...
Kako bilo, ne bih ponovila... Previse je...
blondi:na ovom forumu smo merili vec sto puta - pa zar opet?
Da se smuvam zbog toga??? Ne!!!!GalebDzonatan:mene zanima da li bi se bilo koja devojka smuvala sa bilo kakvim tipom samo da zna da mu je kita, recimo, ko u konja?![]()
sta to se poznaje i na inteligenciji?GalebDzonatan:bolje je utvrditi ko ima koliki, da znas sa kime imas posla![]()
Bas si skromna, svaka cast, i zbok toga dao bih ti veci. Puno te pozdravljamSamantha Jouns:pa jbt ne nosim metar sa sobom kad idem sa njim da se nalazim......ali mora da bude veci od 13cm![]()