cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
Баш супротно. Да су сви исти, онда би био физички закон и не би била потребна статистика.Шта је статистички? Да сви људи И2а1 хаплогрупе личе ко јаје јајету и имају исти менталитет?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш супротно. Да су сви исти, онда би био физички закон и не би била потребна статистика.Шта је статистички? Да сви људи И2а1 хаплогрупе личе ко јаје јајету и имају исти менталитет?
Glumica Stana Katic, srpkinja rodjena u Kanadi.
Нису екстремни него зависи коју жену довати мушкарац.To su ekstremni slučajevi, ja govorim o generalnim.
Она има српско име и презиме.
Карл Малден, глумац, је био чист Србин.
Interesantno..Šta još znamo o tom kralju Boguslavu? Negde sam čitao da je čini mi se u III-IV veku vladar danske bio - Draško. Baš se tako zvao.Takodje i knez Boguslav Pomeranijski kralj Danske koji je na krunisanju promenio ime u Erik,da bi bio prihvachen za kralja Danske,inache kraljevi to chesto rade napr. Anri IV kralj Navare vodja protestanata-hugenota rekao je i u skladu sa tim i uradio...Pariz je vredan jedne mise i presao u katolicizam..
Tisjuca-Debela,masna ili velika stotina tako bise mogla prevesti sa napr Starosrpskog iz vremena cara Dushana a tisuchnik je vojna titula u znachenju komandant hiljadu- tisuchu vojnika jer dase nelazemo vojska od vec 3000-5000 vojnikaje smatrana vrlo ozbiljnom jakom kako kod nas takotako i zapadnoj evropi toga vremena...Negde nekada davno sam pročitao da je reč tisuća u stara vremena na našim prostorima označavala plemićku titulu. Ali se slažem da su to sve slovenske reči, u današnjoj hrvatskoj su zaspuljene jer je tamo bio slabiji otmanski uticaj, oni su čak i uzeli naše mesece u godini, čak govore za administrativnu jedinicu - ŽUPA. A ko je bio STEFAN NEMANJA, bio je veliki ŽUPAN!? Hrvati pričaju čistije srpski jezik od nas samih. Šteta je samo što su naši vodeći lingivisti oteli od nas ikavicu, koja je deo jednog sveta. LEPO, LIPO I LIJEPO su latice jednog cveta. Mada to ne čudi sa obzirom na činjenicu da su upravo naši sunarodnici izmislili makedonsku i crnogorsku kao i bošnjačku gramatiku i jezik, uz pomoć naravno..
Бабина сестра.njegova Baba-Tetka e ovo neznam sta znaci
Срећу се и у Војводини.ovakve nakaradne rodbinske odnose mozes sresti samo kod Hrvata
Чист Србенда, од србендских родитеља. Шопате на све стране.
Мислиш онај руски Владимир што је утерао хришћанство својем народу крајем 10. века, једно 200 година пре овог Валдемара?
Петефи Шандор, забога.Najveći mađarski pesnik Ištvan Petefi (Aleksandar Petrović), pripada drugoj generaciji srba doseljenika u gornju ugarsku,živeli su u Baji.
Moja greška slučajna, ceo dan mi se mota to ime Ištvan po glavi i na kraju ga napisahПетефи Шандор, забога.![]()
On jeste bio Srbin. verovatno od spomenutih jedini na ovoj temi.Карл Малден, глумац, је био чист Србин.
Ево јеKatarina princeza od Anhalt-Serbsta,dakle postojao je i Nemachki- Germanski Anhalt na teritoriji koja je danas istocna Nemacka...Inache ta Katarina je mnogo poznatija kao Katarina II Velika Carica i Imperatorka svih Rusija