Ipak se Srbija smrzava

A mozda cu i vetrenjacu da ugradim u dvoriste pa cu tek da ih bojkotujem ,lopurde:super:
stavimo akcenat na "možda"
:kafa:

Zato je i riknula .
čekaj kad izgradimo nuklearku na hrvatskoj granici pa dupliramo potisak ko u Černobilju, znam ja gde je bila greška, nisu na vreme povukli polugu, nego to bilo meni gotova smena sad će kolega čim se presvuče a on otišo još i da jede, videćete, genijalan sistem...

DAKLE RADI SE O DIVERZIJAMA ...

Svi oni koji su preventivno počeli da navode kako je to posledica ne znanja učestvuju u diverzijama protiv države

Na TW je bio ceo jedan space da dokaže da nije bilo diverzija, učestvovala neka dva lika koja sve znaju , i naravno pričaju o svojim mukama na poslu ..

https://www.novosti.rs/vesti/ekonom...-sluzbi-zbog-propusta-snabdevanju-energentima

SMENJENA ČETVORICA DIREKTORA, GREŠKE NAMERNE? "EPS" zatražila pomoć MUP i bezbednosnih službi zbog propusta u snabdevanju energentima​

Ma kakve diverzije ,nego neka propitaju gde je zavrsio dobar i kvalitetan ugalj,komsije nam se smeju ,ma ceo region .

sad nastaje ono forumsko mudrovanje jer je gomno upravo pridžaeano...

ćuru ćuru...
da se utišamo dok se situacija ne reši
ne izlazi iz kancelarije, možda naidje...

Po TW se već počelo objašnjavati "nema govora o diverzijama" ... čitaj klasične diverzije

Ne bi me čudilo da je mnogo čemu "podpomognuto",
Mokar sneg, mokar sneg, ali baš toliko drveća da padne , malo pa čudno

Ma kakve diverzije ,nego neka propitaju gde je zavrsio dobar i kvalitetan ugalj,komsije nam se smeju ,ma ceo region .

Pa i to je diverzija ako je tačno

Komšije se smeju zato što su "dobro" uradile povereni posao .. p sada njihove bojne mute vodu

Po TW se već počelo objašnjavati "nema govora o diverzijama" ... čitaj klasične diverzije

Komšije se smeju zato što su "dobro" uradile povereni posao .. p sada njihove bojne mute vodu
ali radijatori u Beogradu greju?
o čemu se laprda?
znači blato je odlično!

koliko su puta "Demokrate" stavljale ciglu ispod jabuka za izvoz pa nam vraćali ko zadnjim ciganšturama?

Tad niko da otvori temu?

Ja jesam jednom ali onda "demokrate" jele ciglu po temi da ne kažem

:balavi:?:zbalavi:

To ti je neodrzavanje …sad jesenas kad sam sekao drva na svojoj parceli ,dugo je nisam obisao ,Ellektrodistribucija je u medjuvremenu sprovela struju kroz moje ,za 2 kuce u bizini …to je tolliko bilo uraslo visokim drvecem da se zice uopste nisu videle niti su oni to odrzavali .tj.sekli to drvece gde prolaze te zice…niti su stavili neku tablu da tu prolaze zice ,nego samo tako …i sta je bilo sekao sam jedno ogromno drvo ono se ko zainat nagnulo ka zicama i iskidalo ih i mogao sam da poginem zbog debila …srecom sve je proslo dobro .

Ako je vlast umesana i saucesnik to je onda njihova diverzija ….kod koga je zavrsio ugalj ,ko ga je prodao ,za koliko ….da imamo pravnu drzavu svi bi momentalno trebalo da daju ostavke i da budu pod istragom …A EPS Srbije da se ispita zasto godinama pljackaju gradjane kroz nepotrebne namete !

To ti je neodrzavanje …sad jesenas kad sam sekao drva na svojoj parceli ,dugo je nisam obisao ,Ellektrodistribucija je u medjuvremenu sprovela struju kroz moje ,za 2 kuce u bizini …to je tolliko bilo uraslo visokim drvecem da se zice uopste nisu videle niti su oni to odrzavali .tj.sekli to drvece gde prolaze te zice…niti su stavili neku tablu da tu prolaze zice ,nego samo tako …i sta je bilo sekao sam jedno ogromno drvo ono se ko zainat nagnulo ka zicama i iskidalo ih i mogao sam da poginem zbog debila …srecom sve je proslo dobro .

Ako je vlast umesana i saucesnik to je onda njihova diverzija ….kod koga je zavrsio ugalj ,ko ga je prodao ,za koliko ….da imamo pravnu drzavu svi bi momentalno trebalo da daju ostavke i da budu pod istragom …A EPS Srbije da se ispita zasto godinama pljackaju gradjane kroz nepotrebne namete !

Dakle ipak su diverzije

Poenta je sledeća - uopšte nje važno ništa dok postoje ljudi koji će da ugroze funkcionisanje države, pogotovo ako država koliko toliko pokušava da vrati suverenost

Zašto verujem u ovo poslednje .. pa zato dok je predhodnih godina bila pod nečijom šapom, i ma ko tamo radio i kakav bio takvih problema NIJE bilo

Ljudi koji su tamo radili prošle , ili pre dve godine rade i sada , rade decenijama, godinama i nije se ništa spektakularno promenilo od poslednje zime , a to je cc 9/10 meseci . Nisu svi zamenjenei i došli totalno novi koji snega , uglja i TE nikada nisu videli

Sneg koji je pao i nije bio nešto preterano spektakularan da bi toliko drame izazavao .. dake neko je nešto "radio" da bi sve doveo do "što gore to bolje po njega" Ko, šta i za čiji interes - saznati nećemo, možemo da nagađamo

Svi oni koji su preventivno počeli da navode kako je to posledica ne znanja učestvuju u diverzijama protiv države

Na TW je bio ceo jedan space da dokaže da nije bilo diverzija, učestvovala neka dva lika koja sve znaju , i naravno pričaju o svojim mukama na poslu ..

https://www.novosti.rs/vesti/ekonom...-sluzbi-zbog-propusta-snabdevanju-energentima

SMENJENA ČETVORICA DIREKTORA, GREŠKE NAMERNE? "EPS" zatražila pomoć MUP i bezbednosnih službi zbog propusta u snabdevanju energentima​

DIVERZIJA!

Sledi glad i smrt.

Poznati slogan Tome Grobara

Dakle Direktore je postavio SNS

A neka glupaca citira, pravi se pametna, i donosi zakljucke bez istrage, dok joj curi iz usta budjav majonez sa sendvica

I to uvozni, iz Hrvatske.

Унутрашњи сукоб, око неких интереса, па намештају једни друге.
Био је скоро снимак како су се у Колубари потукли припадници нека два синдиката, и једни и други СНС, али на различитим интересним странама, сад је то кулминирало

Другари, већ 15-так година је познато да су налазишта лигнита при крају.Већ тада је требало правити стратегију чиме заменити угаљ и прилагођавати ЕПС новим околностима.
Изгледа да је сада касно, па ћемо морати да увозимо или угаљ или струју.

Smrt stize. Hladna

Kod vas krš i lom, a vi brslate o problemima u Irskoj...
Nego gdje je onaj što cijelo vrijeme viče tu po forumu 270 dolara
Da mu se prsti nisu smrzli...

Другари, већ 15-так година је познато да су налазишта лигнита при крају.Већ тада је требало правити стратегију чиме заменити угаљ и прилагођавати ЕПС новим околностима.
Изгледа да је сада касно, па ћемо морати да увозимо или угаљ или струју.

Pa na plin se prebacite... Imate najjeftiniji plin u regionu, europi a i šire...

PDK: Da se razmotri deblokiranje linija prenosa sa Srbijom​

3 minutes

Član rukovodstva ove stranke Blerand Stavileci je na konferenciji za medije pozvao Vladu Kosova da odobri predstavljene mjere u vidu hitnog paketa.
PDK je pozvao vladu da bude „odgovorna i da se posveti odobravanju mjera u vidu hitnog paketa s obzirom na situaciju, a kako bi se prebrodila zimska sezona i kako bi se izbjegao tarifni šok prije aprila sljedeće godine, kada bude odobrena ljetnja tarifa“.
Oni predlažu da se „proglasi (vanredno) stanje zbog snabdjevanja strujom, prema Zakonu o energetici, član 25, da se odredi gornja cijena za lokalno tržište i da odstupanja od ove cijene subvencioniše Vlada Kosova, da vrate u redovne potrošače sve one koji su na slobodnom tržištu, kako bi se socijalizovali troškovi uvoza električne energije za period dok traje ova kriza. Da se skine tantijema na ugalj KEK-u i da se proporcionalno snizi prodajna cijena ove korporacije s ciljem da se ova dobit prenese kod finalnog potrošača. Da se s prioritetom razmatra deblokiranje linija transmitovanja sa Srbijom (koje su blokirane od decemba prošle godine) u smislu da se izbjegnu visoke cijene transmisije kao i da se olakša trgovina strujom“.
Stavileci je rekao da je Vlada Kosova potpuno nespremna da se suoči sa ovom krizom iako su se još ranije slala upozorenja da do nje može doći, kao i da „do danas ništa nije preduzela“.
„Vlada Kosova je nemarna i nije preduzela nikakve mjere za rješavanje ove krize. Obistinile su se naše slutnje da će ova kriza ozbiljno ugroziti redovno snabdjevanje građana i privrednika, pritom ugrožavajući ekonomsku stabilnost, zatim dobrobit građana i nacionalnu bezbjednost. I ne samo da nisu preduzeli konkretne korake, već su toliko zanemarili situaciju da svakodnevno imamo kolaps nekog sistema, kao što se danas desilo sa Kosovskom toplanom“, rekao je on.
KoSSev: Vlada zatražila potpisivanje sporazuma o zajmu
U istom danu kada je PDK uputila zahtjeve Vladi Kosova, sama vlada je donela odluku da zatraži od predsjednice Kosova da odobri potpisivanje sporazuma o zajmu.
Premijer Albin Kurti rekao je na današnjoj konferenciji za štampu da je energetska kriza postala nepodnošljiva, te da je odlučeno da se traži od predsjednice Osmani da „ovlasti potpisivanje ugovora o zajmu između Republike Kosovo, KOSTT i KFV“, prenosi RTK2.

Izvor: Koha/Kossev

Siptari sa KiM ce izgleda da docekaju novu godinu sa svecama....ruse nam groblja,pale crkve,provociraju nas redovno...sad kad je zahladnelo traze struju....nek im posalju njihovi prijatelji iz EU u malim konzervama da trose na tanak lanac da slucajno ne ode nesto u stetu !!!

sve mi se cini da su nasi namerno izdramatizovali kod nas havariju...jel ce cim udari mraz ceo region da zavristi Srbijo...pomagaj... e pa ne mozemo jel je i kod nas katastrofalna situacija

Back