DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.901
Jok ti si video ,koristio sam i 11 i SE 2020Па ти ниси видео даље од iPhone 6s![]()
![]()
![]()
Ja sam barem koristio vise androida od raznih proizvodjaca .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok ti si video ,koristio sam i 11 i SE 2020Па ти ниси видео даље од iPhone 6s![]()
![]()
![]()
Jok ti si video ,koristio sam i 11 i SE 2020
Ja sam barem koristio vise androida od raznih proizvodjaca .

Pazi foru, kupish samo jedan usb-c na usb-a i onda nakatchish hub sa 8 usb portova sa sostvenim napajanjemНетачно осим ако имаш iPhone који је познат да се његов Lighting Port баш и није поуздан. Друго iPad, MacBook се пуни на USB-C и буквално не видим разлог зашто iPhone нема сем што желе да узму паре од непозуданог кабла који се ломи и који није низашта и додатне паре за куповину истог а тобож се брину за екологију.![]()

Najveci spamer i to moderator …gde sam pricao o 7?Јесте као и ја iphone 7 што сам користио а онда си прешао на iPhone 6s. Хоће то.![]()
Ja te stare iPhone nisam mogao da smislim tek kada su poceli da prave sa svojim cipovima to je vec nesto drugo bilo.Јесте као и ја iphone 7 што сам држао у руке кад је изашао НОВ а онда си прешао на iPhone 6s. Хоће то.
Да не спомињем то што сам могао да купим iPhone 2009 али сам узео SE W960i. Шта мислиш који је разлог? Музика. Оба телефона била су музичка.
Pazi foru, kupish samo jedan usb-c na usb-a i onda nakatchish hub sa 8 usb portova sa sostvenim napajanjem![]()
Najveci spamer i to moderator …gde sam pricao o 7?

Ja te stare iPhone nisam mogao da smislim tek kada su poceli da prave sa svojim cipovima to je vec nesto drugo bilo.
4s to za qurac nije ,ja sam ti rekao sta su dobri i pravi iPhone smartovi ,samo sa Apple SocŽena ima 4s i to se na zvučniku ama baš ništa ne čuje. Jednom sam očistio onu mrežicu i proradio je sada više to ne pomaže. Jel loše trljam ili je zvučnik isprdeo? Kupila ga novog pre mislim 2-3 godine na ušću dala besne pare.
Da se ispravim 4s ima Apple soc ali 32 bitni i nema vise nikakvu podrsku a 3G i ostali do prvog modela nemaju.4s to za qurac nije ,ja sam ti rekao sta su dobri i pravi iPhone smartovi ,samo sa Apple Soc
Znas koliko je star taj model ?Ama čoveče jbš podršku ne radi zvučnik za uvo, inače telefon radi sasvim lepo za apsolutno nezahtevnog korisnika.
Nemam pojma kupljen je NOV pre 3 godine u zvaničnoj prodavnici u tc ušće.
Zbog neispravnog zvučnika opet 500 evra za novi ajfon?

Uf al ti savet ,kad se android raspada onda nosi u servis ,popravljaj a kad iPhone jedan delic treba da se zameni kupi novi telefon -licemerje!Купи нови телефон.
Za 4s ?Више се исплати него да га поправљаш. Замена стакла 40.000 динара.![]()
Staro je to Mario bez obzira sto je bio nov kupljen.Nemam pojma kupljen je NOV pre 3 godine u zvaničnoj prodavnici u tc ušće.
Uf al ti savet ,kad se android raspada onda nosi u servis ,popravljaj a kad iPhone jedan delic treba da se zameni kupi novi telefon -licemerje!
Oko 150 u resnjama prošle godine.Али тај телефон коштао је кад је био нов испод 200 евра (Redmi 9 ако се добро сећам и то најслабија верзија)
Oko 150 u resnjama prošle godine.
Meni jeftini samsung radi, ne menjam.Па зато и кажем да то не може да се пореди. iPhone када изађе сваки је премијум док код Андроида то није случај и имаш за све људе.
Meni jeftini samsung radi, ne menjam.

Kostao je izmedju 600-700 evra ,ali to se ne kvari ,samo potrosni materijal baterija se menjala.Али тај телефон коштао је кад је био нов испод 200 евра (Redmi 9 ако се добро сећам и то најслабија верзија) а твој телефон је коштао кад је био нов колико? Не занима ме колико је коштао полован или након годину или више дана. Буразер има нови Redmi 9T и задовољан је.