iOS (Apple mobilni uredjaji)

Jok ti si video ,koristio sam i 11 i SE 2020
Ja sam barem koristio vise androida od raznih proizvodjaca .

Јесте као и ја iphone 7 што сам држао у руке кад је изашао НОВ а онда си прешао на iPhone 6s. Хоће то. :mrgreen:

Да не спомињем то што сам могао да купим iPhone 2009 али сам узео SE W960i. Шта мислиш који је разлог? Музика. Оба телефона била су музичка.

Poslednja izmena:
Нетачно осим ако имаш iPhone који је познат да се његов Lighting Port баш и није поуздан. Друго iPad, MacBook се пуни на USB-C и буквално не видим разлог зашто iPhone нема сем што желе да узму паре од непозуданог кабла који се ломи и који није низашта и додатне паре за куповину истог а тобож се брину за екологију. :roll:
Pazi foru, kupish samo jedan usb-c na usb-a i onda nakatchish hub sa 8 usb portova sa sostvenim napajanjem :P

Poslednja izmena:
Јесте као и ја iphone 7 што сам користио а онда си прешао на iPhone 6s. Хоће то. :mrgreen:
Najveci spamer i to moderator …gde sam pricao o 7?
Јесте као и ја iphone 7 што сам држао у руке кад је изашао НОВ а онда си прешао на iPhone 6s. Хоће то. :mrgreen:

Да не спомињем то што сам могао да купим iPhone 2009 али сам узео SE W960i. Шта мислиш који је разлог? Музика. Оба телефона била су музичка.
Ja te stare iPhone nisam mogao da smislim tek kada su poceli da prave sa svojim cipovima to je vec nesto drugo bilo.

Pazi foru, kupish samo jedan usb-c na usb-a i onda nakatchish hub sa 8 usb portova sa sostvenim napajanjem :P

Пази фору да ти треба хаб за нешто што можеш да имаш у уређају и то још називаш професионалним уређајем. Не иде. Ма колико волео ти MacOS признаћеш да носити кило каблова уз реч Pro једноставно не иде и кад говорим то не критикујем само Apple већ и све друге произвођаче који имају исту ту политику.

Poslednja izmena:
Najveci spamer i to moderator …gde sam pricao o 7?

Ууу извини што сам увредио Apple мафију. :hahaha:

Ja te stare iPhone nisam mogao da smislim tek kada su poceli da prave sa svojim cipovima to je vec nesto drugo bilo.

Рече човек и остаде жив... :roll:

Тако можеш да манипулишеш друге људе, мене не... нарочито ако смо већ причали о томе!

Ево линк свима.

https://forum.krstarica.com/threads...a-na-mobilnim-telefonima.933061/post-43404827

Poslednja izmena:
Problem je zvučnik koji nov košta 1000 dinara našao sam upravo na kp. Staklo je ispravno telefon normalno funkcioniše.
Screenshot_2021-10-30-20-06-41-973_com.kupujemprodajem.android.jpg

Poslednja izmena:
Uf al ti savet ,kad se android raspada onda nosi u servis ,popravljaj a kad iPhone jedan delic treba da se zameni kupi novi telefon -licemerje!

Али тај телефон коштао је кад је био нов испод 200 евра (Redmi 9 ако се добро сећам и то најслабија верзија) а твој телефон је коштао кад је био нов колико? Не занима ме колико је коштао полован или након годину или више дана. Буразер има нови Redmi 9T и задовољан је.

Meni jeftini samsung radi, ne menjam.

Пa ради и од мог брата Redmi 9T, ради и татин Huawei Y5 2019 16GB/2GB и то добио security patch и update апликација на најновије толико о томе како нема надоградње. Купе телефон који није за њихове потребе и онда се жале...

Samsung и Apple не купујем па таман да су последњи осим ако ме нека мука апокалитичних размера не натера као прошле године да у мору цигли мора да гледам нешто од њих уместо само да их летимично погледам али чак и тада стоје равноправно на тендеру. Не зато што не волим Samsung него зато што сам видео који је то распад система а ја не желим да се бакћем са OneUI и његовим бубицама али то је Samsung, бренд је то, то мора да ваља, то није Ксиаоми који бај д веј осим задовољних корисника нема ниједан маркетинг нити је улогао у исти.... :whistling:

Poslednja izmena:
Али тај телефон коштао је кад је био нов испод 200 евра (Redmi 9 ако се добро сећам и то најслабија верзија) а твој телефон је коштао кад је био нов колико? Не занима ме колико је коштао полован или након годину или више дана. Буразер има нови Redmi 9T и задовољан је.
Kostao je izmedju 600-700 evra ,ali to se ne kvari ,samo potrosni materijal baterija se menjala.
Nijedan telefon ne drzi bolje cenu od iPhone ,u dobrom stanju uvek moze da se proda bez problema .
Ako korisnik hoce duze da koristi telefon, iPhone je najisplativiji .

Back