ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
sta znaci rec panarnormalno ?
Isto što i paranormalno al si previše pijan pa ne možeš tačno da izgovoriš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znaci rec panarnormalno ?
Pomislila sam da nije ona Kantova misao da nasa paznja privlaci objekte, a ne objekti nasu paznju.

Lepo ja kažem da se iza lika Pevačice krije vrlo vickast i zanimljiv autor.....
Pozdrav za njega, možda nam se nekada lično pridruži.....u konverzaciji.....
NeSta mislite da li to bilo paranormalno ljubavno iskustvo?

Hm. Pa, monotona ili politona, nije bitno, on mi nedostaje, pa nedostaje.
Jelte ne - dosta -je 
Juce sam se vozala gradom u svom autu. Vidim ima ljudi, automobila, zelenila, asfalt, autobusi. Sve je izgledalo uopbicajeno. Medjutim, primetila sam ispred mene jednog slatkog tipa, koji je davio u nekom crvenom autu. Bio je celav. pogledam na pesacki, opet neki celavi tip, policajac skida kacigu, kad ono - on celav. Dolazi mi neki metalik Mercedes u susret, vozi neki celavac. Odem na pumpu, tamo mi sipa gorivo neki celavi tip. Svratim u neki kafic, kad par gostiju celavi, jedan je bio celav sa zenom. Dolazi mi konobar, nabildovan i celav. Sve celavi tipovi oko mene. Kao da znaju da se palim na njih po difoltu? Sta mislite da li to bilo paranormalno ljubavno iskustvo?
.
Trebalo bi da znas da je Pezo 206 cc skoro pa zvanicno auto za gey tipove(citaj pedere)Imam nekoliko automobila, a tada sam vozila Pezo 206 CC.

Juce sam se vozala gradom u svom autu. Vidim ima ljudi, automobila, zelenila, asfalt, autobusi. Sve je izgledalo uopbicajeno. Medjutim, primetila sam ispred mene jednog slatkog tipa, koji je davio u nekom crvenom autu. Bio je celav. pogledam na pesacki, opet neki celavi tip, policajac skida kacigu, kad ono - on celav. Dolazi mi neki metalik Mercedes u susret, vozi neki celavac. Odem na pumpu, tamo mi sipa gorivo neki celavi tip. Svratim u neki kafic, kad par gostiju celavi, jedan je bio celav sa zenom. Dolazi mi konobar, nabildovan i celav. Sve celavi tipovi oko mene. Kao da znaju da se palim na njih po difoltu? Sta mislite da li to bilo paranormalno ljubavno iskustvo?
Ma ti se pališ samo na jednog ćelavka, ostali te asociraju na njega![]()

Tvoje teme me uvek bace pod sto...Od smehaOnda bolje da si kupila Ladu Nivu![]()
Onda bolje da si kupila Ladu Nivu![]()
u sunce ti *****...
ovakvu indenticnu prasumu sam krcio
a radije bih MP mrcio