- Poruka
- 11.279
može,jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POriroda čoveka je čovek.
POriroda čoveka je čovek.

Priroda čoveka je da evoluira i kao pojedinac i kao rasa majmunske vrste...Prirodno!
Samo...Treba tu dinamiku prirode razumeti.A to ne može čitanjem religijskih knjiga-neprirodne su i u dubokoj koliziji s prirodom-iskrenost na nuli!
znaci ko cita religijske knjige uspeo je da se odalji od majmuna, ali mu samo malo fali do coveka...

Šta vi čovjeci imate protiv majmunaaa? Ne uzimajte nas u usta! Ne diramo vas, ne dirajte nas! Smetamo zato što smo vam ogledalo? Niste postali ni čovjek kako treba a već težite nekom nadčovjeku. Stalno ste nešto nezadovoljni. A kako stvari stoje čovjek će nam uništiti prirodu, a nama su ruke vezane...
Javiću mojima da nema potrebe da evoluiramo i da uživamo dok možemo![]()

Zamisli da postoji neka viša rasa, vanzemljaci šta već... da li bismo im bili smiješni? Možda je to samo moja nesvjesna želja, projekcija... ali mogućnost svakako postoji.Mjok...Mi smo samo jedna od rasa majmunskih...Imaš: pavijane,čimpe,gorile ,orangutane,ljude...![]()
svakako da postoji,kao što postoji mogućnost da ti vanzemljaci nisu nikakva viša no niža rasa, da su des puta veći debili od nas ma kolko neverovatno to delovalo
Pored te superiornosti morali bi biti i bar tehnološki superiorniji, čim znaju za naše postojanje.Šta vi čovjeci imate protiv majmunaaa? Ne uzimajte nas u usta! Ne diramo vas, ne dirajte nas! Smetamo zato što smo vam ogledalo? Niste postali ni čovjek kako treba a već težite nekom nadčovjeku. Stalno ste nešto nezadovoljni. A kako stvari stoje čovjek će nam uništiti prirodu, a nama su ruke vezane...
Javiću mojima da nema potrebe da evoluiramo i da uživamo dok možemo![]()
"Hoću da vas učim šta je to natčovek. Čovek je nešto što treba prevladati.Nista, samo sam konstatovao razvojni put...majmun, majmun filozof, majmun vernik, zbunjeni covek,covek,svestan covek i nadcovek. Generalno se nalazimo oko zbunjenog coveka, mediokriteta, sa delom okasnelih u ravoju, a delom onih koji su napredniji.
O tome sam razmisljao dok sam pisao post... i nije slucajno..Zanimljiva je psihoanaliza Ničeovog poriva da sve prebaci Zaratustri... Mislim da se samokastrirao psihićki posle Lu Salome i da mu Zaratustra bio izgovor monašenja...U pitanju je vrsta introvercije po Jungu...Tzv.Intelektualna introvertovanost... A imao je poveliku energiju koja mu nije dala mira-libido po Jungu takođe...![]()
kakav masakr logike i bankrot intelekta,nismo mi nikakva majmunska rasa niti životinjska no ljudi
jedno su životinje a nešto saasvim drugo ljudi
ako ti je gušt da sebe ponižavaš time što ćeš verovati u tu nebulozu da su ljudi životinje,sisari,majmuni,slobodno al nemoj sve ostale ljude tu trpati![]()

Ne naravno. Razvojni put je spiralni i nikad ne dolazi u istu tacku. Covekova svest je primetno evoluirala, ali je evidento da majmun u coveku moze da pobedi coveka, cim mu svest postane teska. Zoroasteri jesu ucitelji duhovnosti i kao takvi slabiji od Platonista, Budista, Stoika , Hriscana.... Da li su slucajno ubijani zoroastrijanci u odredjenim periodima? - - - - - - - - - - O tome sam razmisljao dok sam pisao post... i nije slucajno..