Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.513
ne posedujem nikakvu intuiciju
nije mi jasna intuicija kao pojam
nije mi jasna intuicija kao pojam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predosećanje da će se nešto desiti, nešto što nam se skuplja u dnu stomaka, kao neki drhtaj. Kažu da je svi imamo, samo je pitanje u kojoj je meri razvijamo. Poznajem ljude kojima je intuicija toliko precizna, skoro kao dar proroštva.
Mene je više puta obmanula... Ali nekad sam umela da prepoznam ''znake''. Večeras sam nešto uznemirena, možda grešim...
Kako vaša intuicija? Oslanjate li se na nju? Šta imate da kažete na ovu temu?

Kažu mi da sam neosetljiva,hladna a ne znaju da sam takva samo kad osetim nešto što ne mogu da definišem,verovatno je to intuicija a okolina to vidi kao uobraženost.Zato mi se desi da onaj ko me dobro upozna posle nekog vremena kaže da je mislio da sam sasvim drugačija osoba.

Isti sam takav, reagujem na nesto intuitivno kad mi nesto smeta i onda ljudi pomisle da sam uobrazen ili nezreo ili glup ali to su samo uvrede koje takvi ljudi nanose slabijima od sebe -Kažu mi da sam neosetljiva,hladna a ne znaju da sam takva samo kad osetim nešto što ne mogu da definišem,verovatno je to intuicija a okolina to vidi kao uobraženost.Zato mi se desi da onaj ko me dobro upozna posle nekog vremena kaže da je mislio da sam sasvim drugačija osoba.
. Predosećanje da će se nešto desiti, nešto što nam se skuplja u dnu stomaka, kao neki drhtaj. Kažu da je svi imamo, samo je pitanje u kojoj je meri razvijamo. Poznajem ljude kojima je intuicija toliko precizna, skoro kao dar proroštva.
Mene je više puta obmanula... Ali nekad sam umela da prepoznam ''znake''. Večeras sam nešto uznemirena, možda grešim...
Kako vaša intuicija? Oslanjate li se na nju? Šta imate da kažete na ovu temu?
Skro da uopšte ne posedujem intuiciju, a to me raduje jer je intuicija najrazvijenija kod životinja.

tako da verujem da to nema tolike veze, samo je pitanje statistike, dosta puta nam se to desi ali ne obratimo paznju, i kad pogresimo onda se setimo da nam se nesto "javilo" pa to nazovemo predosecajem... bar ja tako mislim