Introverti ili ekstroverti

Koje su vam licnosti milije introvertne ili ekstrovertne

• Ukupno glasova
    18

analiticki 12

Veoma poznat
Poruka
11.356
Poznati introverti - Majkl Dzordan,Isak Njutn,Jonny Depp, Carls Darwin,Bil Gejts,Zidane,Rafael Nadal,Ajnstajn, Nikola Tesla,Sopen,Alen Delon,Lionel Messi,Brus Li,Federer, Paco de Lucia,De Gol,Kafu, Fedor Emelianenko,Juan Carlos Navaro,Nikola Jokic,Stojakovic,Drazen Petrovic ,Kukoc,Karlo Anceloti, Manuel Pelegrini,Zoran Cvijanovic,Jud Trump,Kijanu Rivs,Vojin Cetkovic

Poznati ekstroverti - Cristiano Ronaldo,Novak Djokovic,Salvador Dali,Donald Trump,Lenjin,Ibrahimovic,Robi Wilijams,Maradona,Belmondo,Mekenro,Kastro,Cavez, Boris Beker,Erik Kantona,Tijeri Anri,Gatuzo,Conor McGregor, Bred Pit,Edi Mardi,Tom Kruz,Tajson, Luka Doncic,Divac,Zeljko Obradovic,Jose Murinjo,Van Gal,Gvardiola,Vin Dizel,Branislav Lecic,Sergej Trifunovic

Poslednja izmena:
Introverti jer... uglavnom su sadržajniji od ovih drugih.
Ispod mire trista vire.
Drag mi je jedan Novak Đoković jer predstavlja Srbiju u dobrom svetlu, ali često mislim: "Šta će ti više to?"
Diplomirao, magistrirao, doktorirao, praktično je dostigao meru superheroja o kom će verovatno biti i filmova...
"Treba da se zavališ negde u ležaljku, daleko od svega, u nekoj divljoj i lepoj prirodi, i da te boli uvo za sve!"

Jos neki primjeri klasicnih introverata i ekstroverata al ovaj put u poredjenju vise

Introvert - Nikola Grbic ili Ekstrovert Vanja Grbic

Introvert Lionel Messi ili ekstrovert Kristijano Ronaldo

Introvert Bjorn Borg ili ekstrovert Mekenro

Introvert Alen Delon ili ekstrovert Belmondo

Introvert Ancelotti ili ekstrovert Murinjo

To su vec jasne razlike

Jos neki primjeri klasicnih introverata i ekstroverata al ovaj put u poredjenju vise

Introvert - Nikola Grbic ili Ekstrovert Vanja Grbic

Introvert Lionel Messi ili ekstrovert Kristijano Ronaldo

Introvert Bjorn Borg ili ekstrovert Mekenro

Introvert Alen Delon ili ekstrovert Belmondo

Introvert Ancelotti ili ekstrovert Murinjo

To su vec jasne razlike
Moje neko mišljenje je da su introvertne osobe vole da ražmišljaju o sebi pre sve i o svetu koji ih okružuje a ektrovertne osobe vole da drugi o njima pričaju i razmišljaju.

Moje neko mišljenje je da su introvertne osobe vole da ražmišljaju o sebi pre sve i o svetu koji ih okružuje a ektrovertne osobe vole da drugi o njima pričaju i razmišljaju.

Pa najbolje ces to vidjeti ako poredis ove 2 liste poznatih licnosti.Vidjeces veoma lako da su introvertne licnosti kada su poznate mnogo zanimljivije,harizmaticnije od ovih drugih jednostavno fasciniraju ljude a ovi drugi odbijaju.E kada u pitanju je obicni zivot obicnih svakodnevnih ljudi kao sto smo vecina na ovom svijetu nevidljivi,onda su ekstovertni mnogo zanimljiviji veci prolaz imaju bolje prolaze, valjda zato sto su obicni a u obicnom zivotu oni su likovi glavni.Dok zivot zvijezda nije obican i normalan zivot i trazi likove koji su na svoju ruku,a introvertni su obicno na svoju ruku i ne potpadaju pod normalne nego same cudake.Jonny Depp sam kaze da je u srednoj bio cudak bio usamljen kada je postao zvijezda ljudi su ga obozavali,zvijezda

Poslednja izmena:
Pa najbolje ces to vidjeti ako poredis ove 2 liste poznatih licnosti.Vidjeces veoma lako da su introvertne licnosti kada su poznate mnogo zanimljivije,harizmaticnije od ovih drugih jednostavno fasciniraju ljude a ovi drugi odbijaju.E kada u pitanju je obicni zivot obicnih svakodnevnih ljudi kao sto smo vecina na ovom svijetu nevidljivi,onda su ekstovertni mnogo zanimljiviji veci prolaz imaju bolje prolaze, valjda zato sto su obicni a u obicnom zivotu oni su likovi glavni.Dok zivot zvijezda nije obican i normalan zivot i trazi likove koji su na svoju ruku,a introvertni su obicno na svoju ruku i ne potpadaju pod normalne nego same cudake.Jonny Depp sam kaze da je u srednoj bio cudak bio usamljen kada je postao zvijezda ljudi su ga obozavali,zvijezda
Ali meni je Đoković jako simpatičan a on je po tebi ekstrovertan. Vanja Grbić takođe. I Bred Pit i Luka Dončić. Ne bih se složio sa tobom da svi ljudi ne vole ekstrovertne ljude.

Meni pomažu personifikacije, dublje koristim izraz nego što znači i nemaveze sa životinjama.
Ponekad se osećam kao da pišem sa osobom sa kojom želim najviše.
Neki post me toliko s*ebe da u njemu vidim osobu koju želim.
Muzika je čudo... Da li je muzika, sama po sebi, od Boga ili od đavola?
Učinilo mi se da to lice neki dan ide prema meni, i pokupila sam se kao oparena, pobegla.
Da li je ili ne, nebitno je.
Meni je moj doživljaj bitan.
To je kao to tvoje... imaginaziranje koje nema stvarnost jer je preterano jako.

Ali meni je Đoković jako simpatičan a on je po tebi ekstrovertan. Vanja Grbić takođe. I Bred Pit i Luka Dončić. Ne bih se složio sa tobom da svi ljudi ne vole ekstrovertne ljude.

Naravno al uvijek imaju nekog introvertnog kojeg vise vole.Najveca muka introvertne osobe je da zivi zivot obicne osobe tada ovo gore navedeno nista ne vazi.Velika vecina ekstrovertnih ljudi ne bi sustinski shvatila zivotnu filozofiju i nenormalni zivot velikih zvijezda,a ako neki ekstrovert je zvijezda uvijek je to pod znacima navoda,obicno su pajaci,klovnovi ili iritiraju ili zasmijajavaju ljude ali ih ne fasciniraju,dok u obicnom zivotu imaju super prolaz skroz druga prica,to je priroda podesila.Zasto si uvijek imao u istoriji zatvorene krugove ljudi,gdje se oni okupljaju itd.Zato sto to sto bi radili pred masom obicnih ljudi bilo bi smatrano cudnim a i neshacenim moguce a ovako grupa ljudi koja se razumije uvijek u zatvorenom krugu forsira razlicite zivotne filozofije od umjetnika i intelektualaca kroz istoriju itd,tako je pocelo

Opet tema Jao što smo mi Strelci carevi. A tek mi kokoške.

Svraka je pametna, ona je ptica
Ja sam kokoška, takođe ptica
--------------------------
=> I ja sam pametna, ko ko koko da

Jao što smo mi introvertni carevi, totalno genijalni

Opet tema Jao što smo mi Strelci carevi. A tek mi kokoške.

Svraka je pametna, ona je ptica
Ja sam kokoška, takođe ptica
--------------------------
=> I ja sam pametna, ko ko koko da

Jao što smo mi introvertni carevi, totalno genijalni

Svaki introvertan covjek ima potencijal velike zvijezde pa iako nije genije,zasto mora da bude genije, nije to ni poenta

Uvijek introvertan stvara Iracionalan svijet od kojeg zavisi sve na ovom svijetu

Eto ...

Screenshot 2024-04-23 223131.jpg

pa svejedno jer sam ekstrovert, pa lako opustim ove što nisu

Ekstovertni ljudi imaju jasnu prednost u obicnom zivotu, ekstrovertnost uvijek dozivljava eskalaciju u svakodnevnim zivotima a najveci pad u zivotu iz snova,zato ne mogu fascinirati mase,jer zive u masi to je logicno i prirodno.Kod introvertnih je kontra oni ne zive u masi,a kada se probiju onda i mogu biti model koji mase prate.James Dean odbaceni mladic introvertni,koji je uvijek sam bio,kada je snimio prvi filme skroz druga slika o njemu u obicnom zivotu je bio weird guy

Naravno al uvijek imaju nekog introvertnog kojeg vise vole.Najveca muka introvertne osobe je da zivi zivot obicne osobe tada ovo gore navedeno nista ne vazi.Velika vecina ekstrovertnih ljudi ne bi sustinski shvatila zivotnu filozofiju i nenormalni zivot velikih zvijezda,a ako neki ekstrovert je zvijezda uvijek je to pod znacima navoda,obicno su pajaci,klovnovi ili iritiraju ili zasmijajavaju ljude ali ih ne fasciniraju,dok u obicnom zivotu imaju super prolaz skroz druga prica,to je priroda podesila.Zasto si uvijek imao u istoriji zatvorene krugove ljudi,gdje se oni okupljaju itd.Zato sto to sto bi radili pred masom obicnih ljudi bilo bi smatrano cudnim a i neshacenim moguce a ovako grupa ljudi koja se razumije uvijek u zatvorenom krugu forsira razlicite zivotne filozofije od umjetnika i intelektualaca kroz istoriju itd,tako je pocelo
Ne slažem se sa tobom. Ne možeš da kažeš da su Đoković ili Bred Pit pajaci. Čim neko zavređuje pažnju malo šire javnosti onda je u neku ruku zvezda. Jovana Jeremić je zvezda, svidelo se to nekome ili ne.

Back